Optjening accept i forskerskolen eget valg føles godt. Deltage at forskerskolen gratis, samtidig med at modtage et stipendium, kan synes for godt til at være sandt.

Det er sandt, selv om, og vi har de kandidater til at bevise det. På bare de sidste par år, har vi lagt studerende ind finansieret Ph.D. programmer på prestigefyldte skoler gerne University of Wisconsin, Michigan Tech University, Rutgers og North Carolina.

"Jeg er virkelig glad for, at vores kandidater med en passion for biologi har haft utrolig succes at blive accepteret af nogle ret kraftige programmer," siger Paul Pickhardt, Lakeland naturlige videnskaber division stol. "Hvis man forfølge en master-eller ph.d. i biologi, og du anvender til gode programmer, de vil betale dig for at gå i skole."

Vi kan hjælpe dig der

Uanset om dit mål er at deltage i graduate skole eller lande et job med din biologi bachelorgrad, vil vi sætte dig i stand til at lykkes. Vi dækker alle de akademiske baser, vejlede dig gennem en bred vifte af klasser gående fra genetik til molekylær biologi til kemi og fysik.

Lakeland underskrift tilgang til uddannelse involverer hands-on undervisning og interaktiv læring. Vores biologi program er et bevis på, at med applikation-baserede lab arbejde, der bryder formen.

"I vores miljømæssige videnskab kurser, for eksempel, vores studerende gå ud i marken og gøre videnskaben, som om de var faktisk professionelle biologer," siger Pickhardt, en 2011 Underkofler Excellence i prægraduat undervisning prisvinder. "Og på tværs af fagene, vi forsøger at understrege, at vores laboratorier ikke cookie-cutter ligesom de er på andre steder. De er bestemt ikke at blive undervist af en grad studerende eller undervisningsassistent. "

Biologi på Lakeland

Fra dammene på vores maleriske campus til junglen i Belize, vil din biologi rejse på Lakeland College give dig muligheder nær og fjern.

Hver anden maj, en gruppe på 10-15 Lakeland studerende rejser til Belize for et interaktivt tropisk biologi kursus, der lægger vægt på undersøgende forskning i en tropisk regnskov. Studerende bor i en lavlandsskov i ni dage, plus studere koralrev økologi på koralrev af Belize for et par dage.

"Hvis man spurgte alle de studerende, der har gjort denne tur, jeg tror, ​​svaret ville være enige om, at det er en livsændrende oplevelse," siger Pickhardt.

De seneste gradienter, Real Karriere

Anført nedenfor er blot nogle af de job eller graduate skole positioner Lakeland College biologistuderende fra de seneste afgangsklasserne er landet:

  • Ph.d.-studerende, Washington University
  • Kulinarisk udvikling videnskabsmand, Johnsonville Sausage
  • Graduate assistent, Cartwright Grafik / University Wisconsin-La Crosse
  • Graduate forskningsassistent, Ph.D. program, cellulær og molekylær biologi, University of Wisconsin-Madison
  • Fire controlman, United States Navy
  • Certificeret industri analytiker, Dean Foods-Verifine Mejeri
  • Medicinsk laboratorium tekniker, University of North Carolina Hospitaler
  • Sundhed pædagog, United States Peace Corps
  • Videnskabelig assistent, Oak Ridge National Lab
  • Graduate forskningsassistent, The Ohio State University
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Lakeland University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
28,870 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date