Read the Official Description

Program Højdepunkter

Biologi majors kan få enten en BA eller BS grad ved at udfylde 36 til 48 biologi kreditter i en af ​​tre spor i biologi-programmet. Den traditionelle spor er velegnet til studerende interesseret i medicin (præ-medicin, præ-læge assistent, præ-kiropraktik, præ-tandpleje, præ-veterinærmedicin, eller pre-Optometri) eller kandidatuddannelser.

Biologi store selskaber er forpligtet til at tage mindst et kursus og tjene en grad af C- eller bedre fra hver af seks biologi indholdskategorier.

In-Demand, Alsidig fagområde

Moderne biologi er et af de hurtigst voksende områder inden for videnskaben; Det er på samme tid uhyre spændende, relevant og udfordrende. Biologer benytter innovative ideer og revolutionerende teknologier overfor mange af verdens mest presserende problemer.

Millikin biologi program giver de studerende med bred uddannelse i moderne biologi, som de kan bruge til at forfølge en karriere i et område af biovidenskab. Vores Pre-Professional program forbereder de studerende til læger, tandlæger, optometri, kiropraktik, veterinære, læge assistent, fysioterapi, ergoterapi og medicinsk teknologi kandidatuddannelser. Biologi har også programmer, der forbereder eleverne til graduate skole at opnå avancerede grader til en karriere inden for forskning og / eller undervisning. Det Secondary Education program forbereder de studerende til at undervise på high school niveau.

Pre-graduate program studerende, der planlægger at deltage i forskerskolen for at opnå avancerede grader kan følge enten den traditionelle biologi spor eller den molekylære og cellebiologi spor afhængigt af deres specifikke interesser; de bør også have forskningserfaring.

b

Områder af undersøgelsen

  • biologi
  • Biologi Uddannelse
  • Miljøbiologi
  • Molekylær og Cellebiologi
  • Mindreårige

Prøve plan for undersøgelse

Denne plan for undersøgelse viser de typer af kurser, du kan tage som studerende i denne store. Dette præsenteres blot at give et realistisk eksempel på dine kurser. Når du tilmelder dig på Millikin, vil et fakultet rådgiver guide dig gennem processen med at vælge kurser, der vil hjælpe dig opgradere til tiden fra Millikin. Mens denne prøve viser en plan for undersøgelse, der dækker otte semestre, hver studerendes faglige sti er unik og din timeline kan se anderledes.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Millikin University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
8 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date