Bachelor i biovidenskab

HAN University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i biovidenskab

HAN University of Applied Sciences

bachelor i biovidenskab

Vil du bruge videnskab til at forbedre verden vi lever i? At komme med løsninger på verdensmangel på fødevarer? At arbejde på kur mod kræft? Disse og andre vigtige fremskridt begynder alle med forskning i laboratoriet. Ved at studere Life Sciences ved HAN University of Applied Sciences får du en solid fod i dette spændende felt.
Beliggenhed: Nijmegen
Varighed: 4 år
Grad: Bachelor of Science
Kursusstart: september

Life Sciences giver dig færdigheder og forståelse for at udføre laboratorieforskning i forskellige videnskabelige rammer, herunder grundlæggende forskning og kvalitetskontrol. Du kan specialisere dig i molekylær plantebiologi, molekylær patogenese eller bioteknologi. Din praktiske erfaring kombineret med din videnskabelige viden og færdigheder gør dig til et værdifuldt aktiv for en bred vifte af arbejdsgivere.

Teori og praksis

Teori og praksis er uadskillelige på HAN University of Applied Sciences. Du får et solidt teoretisk fundament, som dine foredragsholdere leder dig gennem alle aktuelle forskningsemner i biovidenskab. Men på samme tid dykker du lige ind i praksis i laboratoriet. Faktisk er halvdelen af ​​din tid brugt i praktisk arbejde. Det betyder at arbejde i grupper på 4-6 studerende på projekter, der beskæftiger sig med reelle problemer inden for biovidenskab. Og fordi HAN University of Applied Sciences samarbejder med virksomheder og forskningsinstitutter i Holland og i udlandet, får du arbejde på banebrydende forskningsprojekter. Dette giver dig uvurderlig erfaring samt problemløsning og kommunikationsevner, der sætter dig i høj efterspørgsel på arbejdsmarkedet.

Forskning

På HAN Biocentre udfører personale og studerende praksisbaseret forskning, der finder svar på specifikke spørgsmål fra fagområdet. Centret fokuserer på biodiscovery, som involverer opdagelse, analyse, produktion og anvendelse af biomolekyler som proteiner og metabolitter. Som studerende i Life Sciences kan du også deltage i forskellige forskningsprojekter ved andre universiteter og institutter. Nogle studerende har deltaget i forskning på melanomer ved Institut for Patologi og Kræftbiologi (Vanderbilt University Nashville). Andre har bidraget til forskning ved Biochemistry Department ved University of Oxford. Dette indebærer C. elegans, en nematode, der muliggør undersøgelse af patologiske tilstande, såsom tumordannelse.

Lab faciliteter

I løbet af dine studier får du adgang til fremragende laboratoriefaciliteter. Alt det grundlæggende og avancerede apparater kan findes der. Derudover giver specialiserede mikrobiologiske, plante- og biokemiske laboratorier dig mulighed for at lave forskning på DNA, RNA og protein. For at gøre cellerne synlige kan du bruge lysmikroskopi, fluorescerende mikroskopi og elektronmikroskopi. Til molekylær forskning om hudkræft har du adgang til realtids PCR-apparater, en højpræstation pladelæser og et flowcytometer. Og for at lave biologiske produkter kan du bruge fermenteringslab, hvor bakterier, svampe og gær kan gæres under ideelle forhold.

1. år

I dit 1. år får du et solidt fundament i biovidenskaberne og lærer alle de grundlæggende teorier og laboratorieteknikker. Samtidig går du sammen med gruppeprojekter, der hjælper dig med at lære at tålmodigt beskæftige sig med de faktiske livsvidenskabers udfordringer som kræftforskning.

Kursusoversigt 1. år

 • Cell Biology
 • Molekylær biologi
 • BIOCHEMISTRY
 • Mikrobiologi
 • GENETICS
 • kemi
 • Laboratoriematematik
 • Fejlanalyse
 • bioinformatik
 • matematik
 • En dags mini-arbejdsplads

2. år

Fra og med 2. år udfordrer dine lærere dig til at arbejde mere uafhængigt, så du bliver erfaren til at oprette forskning og analysere og tolke forskningsresultater. I slutningen af ​​2. år er du klar til at vælge din specialisering: molekylær plantebiologi, molekylær patogenese eller bioteknologi.

Kursusoversigt 2. år

 • Molekylær og biokemisk forskning
 • Samspil mellem mennesker, planter og mikroorganismer

3. år

I dit 3. år udfører du en semesterplacering på et forskningsinstitut, et undervisningssygehus eller et firma i Holland eller i udlandet. Dette vil øge din faglige viden og færdigheder og forberede dig på det internationale arbejdsmarked. Du er fri til at vælge din egen arbejdsplads, hvilket giver dig mulighed for at opleve det pågældende felt du er interesseret i. Nogle studerende har gjort deres arbejde på Keygene NV, et landbrugs biotekvirksomhed, mens andre har været på universitetet i Bonn i Tyskland. Før du begynder, følger du et forberedelsesprogram, der løser alle de vigtige aspekter af arbejdspladsen.

Kursusoversigt 3. år

 • Biomedicinsk Forskning
 • Molekylær Plantebiologi
 • bioteknologi
 • Praktikophold
 • Valgfag (3. eller 4. år)

4. år

I 3. eller 4. år af kurset afslutter du et valgfag, hvor du udvider eller specialiserer din viden. HAN tilbyder en række fremragende valgfag inden for biovidenskab: Biorefinery, Molecular Plant Biology eller Research. Men du foretrækker måske at sprede dine vinger ved at studere på et andet universitet i Holland eller i udlandet. Måske har du til hensigt at fortsætte dine studier efter din bachelorgrad. I så fald vil et brobygget "pre-master" -program være en god mulighed. Uanset hvad vi ved HAN opfordrer vi dig til at finde den sti, der passer til dig.

Kursusoversigt 4. år

 • Valgfag (3. eller 4. år)
 • Graduation Assignment

I dit 4. år er du klar til at tage dit mest udfordrende skridt hidtil: din kandidatopgave. Det giver dig praktisk erfaring med at designe og gennemføre dit eget forskningsprojekt hos et firma eller forskningsinstitut. Dette projekt fokuserer på et stort problem inden for biovidenskab. Når det er færdigt, giver du en professionel præsentation af resultaterne. Du kan gøre din kandidatopgave på en virksomhed, forskningsinstitut eller hospital i Holland eller i udlandet. Studerende, der gik før dig, gjorde deres opgaver på virksomheder som Merck / MSD og Synthon Biopharmacueticals, eller ved forskningsafdelinger af universiteter som Dundee University i Skotland eller University of Queensland i Australien.

International indstilling

Life Sciences kursus har et stærkt internationalt fokus. Det giver dig mulighed for at studere i udlandet og arbejde på et firma uden for Holland under din praktikophold eller eksamen. Derudover kommer dine klassekammerater fra omkring 25 forskellige lande, så du henter forskellige kulturelle vaner og ideer og lærer at blive kulturelt opmærksomme. Du bliver også involveret i internationale samarbejder gennem en lang række forskningsprojekter. Alt dette forbereder dig til en karriere i en international miljø.

Karrieremuligheder

Som Life Sciences kandidat kan du arbejde i enten den kommercielle eller private sektor. Det kan være hos et forskningsinstitut, et hospital, et sundhedsbureau eller et farmaceutisk selskab. Arbejdstypen omfatter forskning i sygdomme, udformning af nye lægemidler eller kvalitetssikring. Vores kandidater får job som:

 • Videnskabelig assistent
 • Forsker
 • Junior projektleder

Masters?

Vil du fortsætte dine studier? Med en BSc fra HAN, vil du opleve en jævn overgang til HAN Master i Molecular Life Sciences. Eller du kan vælge en anden kandidatuddannelse, for eksempel Molekylærkemi, i Holland eller i udlandet.

Studiebelastning pr. Uge

 • Kontakt timer: 20
 • Individuelle studietimer: 20

Division teori, praksis og studere coaching

 • Teori: 50%
 • Øvelse: 40%
 • Studie coaching: 10%
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 27, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060
EU / EØS studerende: € 2.060, studerende uden for EU: € 8.465
Information
Deadline
Kontakt skolen
Non-EU candidates must apply before the 1st of June
Locations
Holland - Nijmegen, Gelderland
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Non-EU candidates must apply before the 1st of June
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Nijmegen, Gelderland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Non-EU candidates must apply before the 1st of June
Slutdato Kontakt skolen