Bachelor i Branding og Marketing Management

VIA University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Branding og Marketing Management

VIA University College

Bachelor i Branding og Marketing Management

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management i Mode og Møbler er en 3½-årig fuldtids-program undervises på engelsk struktureret som en AP grad og en BA top-up.

Du vil lære om den skiftende natur af markedet, og hvordan man kan give et brand en kommerciel dimension, og sikre, at målgruppen ikke kan undgå at høre om det. Du lærer at anvende forskellige markedsføringskanaler - fra hjemmesider til udendørs reklamer - og hvordan de respektive kanaler hjælper brandet opnå den rette position på markedet.

Undervisningen indeholder en kombination af sager og virkelighedstro liv spørgsmål i forbindelse med mode og livsstil selskaber.

Du vil også opnå kompetencer med henblik på at overvåge og udvikle mærker i en uafhængig måde. Arbejde ud løsningsforslag og gennemføre dem i praksis, både visuelt og kommunikativt, vil også være en af ​​dine vigtigste kvalifikationer. Du vil være i stand til at etablere den rigtige position for mærket og sørge for, at nye koncepter falder i tråd med de værdier af mærket.

De fælles projekter kursusprogrammet forbedre dine kompetencer vedrørende tværfaglige samarbejder, og den obligatoriske praktikophold giver dig chancen for at udvide dit netværk og CV.

Programmet finder sted på Campus Herning.

Indhold og struktur

Programmet er tilrettelagt, så du først deltage i fælles projekter for alle BA-studerende, og derefter sætte en dybtgående fokus på dit valgte speciale. Omfanget af de fælles projekter er at give dig en fuld indsigt i andre områder af designbranchen, og til at hjælpe dig med at udvikle din evne til at samarbejde.

Valgfag og generelle emner af speciale bør styrke dine kvalifikationer inden for området med Branding og Marketing Management. Målet er at hjælpe dig med at udvikle din personlige image. Gennem valgfag tilbyder vi obligatoriske studierejser og chancen for at forbedre dine færdigheder i dit valgte emne.

Perioden placering på 3. og 6. semester er en obligatorisk del af programmet, hvor du får en chance for at teste dine færdigheder i praksis.

Hvert semester afsluttes med en mundtlig eller skriftlig eksamen, og du er færdig med din uddannelse med en bachelor opgave.

Karrieremuligheder

Med en BA featuring Branding og Marketing Management, har du færdigheder til at arbejde med branding og markedsføring inden for mode- og livsstilsbranchen.

Du ved, hvordan man kan arbejde ud løsninger og gennemføre dem i praksis, både visuelt og kommunikativt.

Dit job er at finde den rigtige position på markedet for brand og sørge for, at nye koncepter falder i tråd med de værdier af mærket. Det er dit job at sikre, at brandet har en kommerciel dimension. Dit job er også at anvende forskellige markedsføringskanaler - fra hjemmesider til udendørs reklamer - og hvordan de respektive kanaler hjælpe mærke til at opnå den rette position på markedet.

Den teoretiske viden, som du erhverver i løbet af dine studier vil være en fordel, når det kommer til at styre projekter i et branding og marketingafdeling.

Adgangskrav

VIA University College vil acceptere ansøgninger fra internationale studerende, der har en:

  • De gymnasiale uddannelser
  • International eller europæisk studentereksamen
  • High school i USA / Canada + mindst et år på et universitet / kollegium
  • Mindst to års relevante undersøgelser fra universiteter i Afrika, Indien, Pakistan og lande med et lignende uddannelsessystem
  • Studerende, der har gennemført det første år af en bachelorgrad kan også anvende, men får brug for individuel vurdering, afhængigt af oprindelsesland.

Alle studerende er forpligtet til at have opnået matematik / økonomi svarende til en dansk niveau C - og engelsk svarende til et dansk niveau B. Derudover vil du nødt til at gøre en indrømmelse opgave. Opgaven for internationale studerende optagelse kan downloades fra vores hjemmeside fra 1. februar.

Deadline og yderligere oplysninger kan findes i opgaven.

Varighed og pris

  • Start dato: September 2016
  • Varighed: 3,5 år
  • Pris: 52.500 EUR (gælder fuldt ud for ikke-EU-borgere)
  • Campus / Sted: Herning
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
52,500 EUR
Studieafgift gælder for ikke-EU-borgere
Information
Deadline
Kontakt skolen
1 February - 15 March
Locations
Danmark - Herning
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Danmark - Herning
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
1 February - 15 March
Slutdato Kontakt skolen