Read the Official Description

Som informationsteknologi flytter at standardisere forretningsprocesser, menneskelig kapital bliver en af ​​de mest kritiske ressourcer i en organisation. Stadigt skiftende industrielle og kommercielle love arbejdspladsen og internationaliseringen og globaliseringen af ​​virksomhederne har betydet, at Human Resource Management er blevet et kritisk strategisk dimension i alle organisationer.

BBA i Human Resource Management forbereder eleverne til at bidrage til både strategisk og operationelt mod en organisations udvikling af sin arbejdsstyrke. Studerende i programmet vil studere Strategisk Staffing, Kompensation og fordele, Medarbejder og arbejdsmarkedsforhold, Integrerede Human Resource Development Systems, og Beslutningsstøtte Processer.

Fordele

Kandidater med en Bachelor of Business Administration i Human Resource Management vil være i stand til at anvende forskellige metoder og teknikker til at optimere udnyttelsen af ​​den menneskelige talent, især det mest værdifulde aktiv i organisationen. Studerende vil være parat med både praktiske og teoretiske færdigheder til at indtaste en af ​​de mest forskelligartede og afgørende discipliner i det enogtyvende århundrede.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Full-time
Price
64,865 AED
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date