Bachelor I Business Administration

Leuphana University of Luneburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Business Administration

Leuphana University of Luneburg

MAJOR

Hvordan kan en virksomhed fastholde sin markedsposition på lang sigt? Hvilke foranstaltninger øger tilfredshed ansatte? Hvordan kan økonomiske kriser er eller endda bruges produktivt for en virksomhed? Med disse og lignende spørgsmål du handler i erhvervslivet undersøgelser.

Online ansøgning

Den online ansøgning er tilgængelig fra midten af ​​maj 2015. Find ud af på forhånd om optagelsesbetingelser og den særlige procedure optagelse på Leuphana College.

Bachelor i Business Administration UNDERSØGELSE

Hvis du er interesseret i spørgsmål fra inden for business administration, mødes med en Bachelor Business Administration det rigtige valg. The University of Lüneburg tilbyder en moderne og målrettet virksomhed grad, som giver videnskabelige, praktiske og faglige færdigheder.

BWL UNDERSØGELSE

Som en del af din business administration grad, kan du vælge & skatter, logistik og personaleledelse fra en bred vifte af faglige områder som marketing, regnskab. I praksis, projekter og praktikophold du prøve din operation videnskabelig viden og anvende dem til at løse praktiske problemer.

Gennem små gruppestørrelser og fremragende personale-elev-forholdet, kan du skræddersy din grad i business administration at opfylde dine behov.

BWL IN engelsk undersøgelse

Udover at studere i udlandet, har du også mulighed for at gennemføre din uddannelse i business administration i Lüneburg udelukkende på engelsk. Alle kurser udbydes fra den første til den sidste semester på engelsk.

Hvordan kan du forbedre dine engelskkundskaber, for dermed at lægge professionelle såvel som sproglige grundlag for en engelsk Master i Business Administration Business Administration allerede under studiet.

Formålet med undersøgelsen BWL

Bachelor Business Administration ved University of Lüneburg er designet, så du får det nødvendige videnskabelige grundlag for økonomisk selvstændighed og desuden ansvar over for samfundet og miljøet opfatte.

Som kandidat eller Graduate De er trænet til at påtage sig lederroller eller uddybe din viden om erhvervsøkonomi i den efterfølgende Master programmet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Tysk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Lüneburg, Lower Saxony
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Tyskland - Lüneburg, Lower Saxony
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen