Bachelor I Business Management

Thomas More University College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Business Management

Thomas More University College

Bachelor i Business Management (International Business and Trade)

Afsnit af uddannelsen: International Business & Trade

Hvilken placering (adresse) uddannelsen tilbydes:

Gade: Campus De Vest - Zandpoortvest 60

Postnr / By: 2800 Mechelen, Belgien

Adgangskrav:

Kort version:

Gymnasiet uddannelse + engelsk niveau B2

Længere version:

Generelle adgangskrav:

 • Diplom betingelser: Du skal bevise at du opfylder betingelserne for at starte et tilsvarende kursus i videregående uddannelser i det land, hvor du har opnået dit eksamensbevis.
 • Sprogkrav: Du kan bevise at du er rimelig dygtig til at tale og skrive engelsk (niveau B2, europæisk ramme):
  • TOEFL IBT total score 66 eller højere, IELTS score 6 eller højere, OR
  • Passerede den engelske sprogprøve arrangeret af Thomas More på campus OR
  • Afslutte mindst et års studier på engelsk i en gymnasium eller i videregående uddannelser OR
  • VWO-diplom (for hollandske studerende) eller et ASO-diplom (for flamske studerende).
 • Opholdsstatus: Et identitetskort eller pas er tilstrækkeligt til studerende fra en EU-medlemsstat. Andre studerende kan ansøge, men skal have gyldig opholdstilladelse for Belgien til den endelige registrering.

Grad: Bachelor i Business Management - International Business

Sprog: Engelsk

Varighed: 3 år

Standard (stats) studiegebyrer (ja / nej; beløb):

Ja Beløb: - For EØS-studerende: € 906,10 - For studerende, der kommer fra en ikke-EØS-medlemsstat, for at studere i Belgien: € 3500,00

Ansøgningsfrist:

Ingen ansøgningsfrist. Lektioner starter medio september

Gradprogrambeskrivelse (minimum 400 ord, optimale 1500 ord):

Hvorfor studere International Business & Trade på Thomas More?

Med fokus på international forretningsudvikling, fremvoksende markeder, interkulturel kommunikation og globale trends er bacheloruddannelsen i Business Management et perfekt match for alle, der søger at arbejde i en international forretningsmiljø. Den fremragende kombination af økonomi, global handel og marketing kurser sammen med indsigt i logistik og projektledelse gør denne grad et must for morgendagens internationale iværksætter.

Om International Business & Trade-programmet på Thomas More

Nogle af de vigtigste kurser omfatter Emerging Markets 1 og 2, asiatiske forretningsmæssige emner, afrikanske forretningsmæssige emner, interkulturel kommunikation, international handel, salg, international markedsføring, ledelsesevner, projektledelse, internationalt projekt (som du også vil tage til udlandet i 4 dage Med din klasse og lærer), fremmedsprog (tysk, fransk, kinesisk, spansk), praksisvirksomhed, finansiel ledelse.

Kursets tilgang er meget praktisk. Fra det første år vil eleverne arbejde på forretningssager for eksisterende virksomheder. Takket være vores unikke partnerskabsprogram inden for uddannelse samarbejder vi tæt sammen med lokale og internationale virksomheder. Dette giver eleverne mulighed for at opleve virkelige forretningsindstillinger og udvide deres faglige netværk, mens de stadig studerer.

Desuden vil den studerende udvikle uafhængighed og iværksætterfærdigheder. Mange af vores kandidater starter deres egne virksomheder efter deres studier. Skolens forretters service har allerede hjulpet dem gennem de første skridt i at etablere deres egen virksomhed.

Internationale erfaringer

I andet år har eleverne en obligatorisk studieudveksling i andet semester. I det tredje år er der et obligatorisk internationalt praktikophold på 4 måneder. Disse erfaringer gør dette uddannelsesprogram virkelig internationalt. Med udvekslingspartnere i Asien, Sydamerika, Sydafrika og Europa tilbyder vi en lang række muligheder for at berige din internationale studieoplevelse. Praktikopholdet kan praktiseres overalt i verden, hvor den studerende ønsker at arbejde, så længe det forbliver i en forretningsområde med en jobbeskrivelse, der matcher graden færdigheder og kompetencer. Dette er perfekt grad for alle, der ønsker en internationalt anerkendt allsidig business management grad med fokus på international handel og markedsføring.

Om Thomas More

Med mere end 15.000 studerende, 30 bachelorprogrammer og campusser på 7 forskellige steder, er Thomas More en af ​​de største universitetshøjskoler i Flandern, Belgien.

Vores campus er centralt beliggende i Europa og tæt på flere større byer, herunder Bruxelles, Amsterdam, Paris og London. Fra denne centrale beliggenhed opretholder vi en kontinuerlig forbindelse med en stadigt skiftende globaliseret verden.

Ved at arbejde tæt sammen med arbejdsgivere inden for deres respektive fagområder såvel som vores egne studerende tilbyder Thomas More trendindstilling, højkvalitetsuddannelse og nyskabende anvendt forskning. Vi går hele vejen for at skabe en innovativ og professionelt orienteret uddannelse.

Stræber efter realistiske og udfordrende læringsmiljøer og praktisk topkvalitetsforskning har vi etableret partnerskaber med hundredvis af organisationer og virksomheder, hvor vores elever kan anvende sig i virkelige arbejdssituationer.

Studerende i Mechelen

Studerende vil nyde alle de komfortable belgiske boliger i den ideel beliggende by Mechelen. Beliggende halvvejs mellem Bruxelles og Antwerpen, giver Mechelen dig det bedste fra begge verdener, mens du tilføjer din egen unikke kultur og arkitektur.

Gennem Student Services finder du en række muligheder for boliger, både på og uden for campus. Studerende kan også leje cykler og nyde særlige rabatter på sportsaktiviteter.

Mechels travle togstation tilbyder rig mulighed for at udforske hele Belgien, selv om du nemt kan navigere byen selv til fods eller på din Thomas More cykel.

Karrieremuligheder:

Et flertal af vores studerende ender med at arbejde for internationale handelskamre, konsulentbureauer specialiseret i internationale handelsspørgsmål eller i SMV'er, der planlægger international markedsudvidelse. Nogle af vores studerende arbejder nu for ambassader. Andre har startet deres egne virksomheder. Vores tidligere studerende kan findes på: BenCham Shangai, Flanders Investment & Trade, CS & A, Brussels Airport, Areopa og nystartede virksomheder af alle slags.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret July 3, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
3,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Belgien - Mechelen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Belgien - Mechelen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
€ 906,10 For studerende i EØS-landene

€ 3500 For studerende fra en ikke-EØS-medlemsstat at studere i Belgien