Read the Official Description

Bachelor i Byggeri og Anlæg

Lad os bygge fremtiden sammen!

Akkrediteret af det rumænske undervisningsministerium, bachelor titlen "Structural Engineering" er 4 år bacheloruddannelser, med undervisning og eksamen udelukkende på engelsk eller fransk sprog.

Organiseret i Det Tekniske Fakultet i fremmedsprog (FILS) Tekniske Universitet for Byggeri og Anlæg Bukarest (UTCB) siden begyndelsen af ​​90'erne, de ungkarle indeholder 8 semestre med en tilhørende samlede antal på 240 ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System).

r

De bachelorer er åbnet for rumænske og udenlandske bachelor kandidater. De rummer også Erasmus + udvekslingsstuderende. UTCB har 67 Erasmus + aftaler med universiteter fra 17 lande. For det akademiske år 2016-2017 over 20 Erasmus-studerende fra Frankrig, Spanien og Grækenland allerede registreret til at følge forelæsninger i vores fakultet (bachelor eller master).

Det samme bacheloruddannelse er tilvejebragt ved FILS med undervisning og eksamen på engelsk eller fransk. Udvekslingsstuderende kan drage fordel af dette, får lov til at vælge foredrag i begge sprog, og derfor kan de udvikle deres fremmedsprog færdigheder.

De bachelorer giver en ...... Jordskælv resistente designkoncepter og applikationer er også inkluderet i næsten alle foredrag og projekter, Rumænien være et jordskælv tilbøjelige land med en lang tradition og erfaring i jordskælv teknik.

De bachelorer gavn af aktiviteterne inden UTCB s Seismic Risikovurdering Research Center (CER), et stort antal lærerstaben bliver CERS medlemmer.

Med små grupper af studerende og en tæt kontakt med underviserne, med en bemærkelsesværdig internationalt miljø (inden FILS der er indskrevet studerende fra 21 lande, plus Erasmus-studerende), de bachelorer i Byggeri og Anlæg på FILS-UTCB er et glimrende valg for studerende sigter på at en international karriere i byggebranchen.

Francophonie er et stærkt aktiv for UTCB. Medlem af Agence Universitaire de la Francophonie (AUF) fra 1995, UTCB rumme en fransk foredragsholder (inden en konvention med AUF og franske ambassade), en fransk bibliotek, en Centre de réussite universitaire (CRU), og organiserer og deltager til en masse fransktalende aktiviteter. De to bachelorer programmer rumme også indgående professorer inden Erasmus +.

d

At studere på FILS-UTCB vil også give dig mulighed for at opdage den dynamiske studerendes liv i Bukarest og til at nyde skønheden i Rumænien.

Efter endt uddannelse, kan man fortsætte med master-studier: Konstruktioner (med undervisning på engelsk eller fransk).

UTCB og Liege Universitet (Belgien) er i den sidste fase af at underskrive en dobbelt-diplom aftale på kandidatniveau. Hos UTCB, de FILS mestre Konstruktioner, i engelsk og fransk, er en del af aftalen.

UTCB kandidater, der er udvalgt til dobbelt-diplom aftale med Ecole nationale des Ponts et chausees (Ponts ParisTech) kan tilmelde sig Førere af Konstruktioner (På engelsk eller fransk), som er en del af aftalen.

Optagelse

EU-borgere

Entré er baseret på highschool resultater, i faldende orden op til antallet af ledige pladser.

EU-kandidater kan studere gratis i grænsen af ​​de tilgængelige steder for rumænske og borgere fra EU, Det Europæiske Økonomiske Rum (EES) eller Schweiz (f.eks 60 steder i det akademiske år 2016-2017 for både bachelorer med undervisning i engelsk og i fransk), eller med en årlig undersøgelse gebyr på 4.500 lei (~ 1000 Euro).

Antallet af steder kan øges afhængigt af antallet af kandidater, gennem interne ordninger inden for universitetet.

Sprogfærdighed:

De kandidater, der har en anerkendt sprogfærdigheder certifikat (CAE, CPE, TOEFL, TOEIC, IELTS, AQA, DELF, DALF, TCF, TEF, TFI, Diplome de l'Alliance Française, tosproget klasse certifikat), kandidater fra engelsktalende eller frankofone lande eller kandidater, som studerede highschool på engelsk eller fransk er undtaget fra sprogfærdighedseksam. De andre kandidater bliver nødt til at bestå en sprogtest (uanset deres mulighed for en stat sponsoreret sted eller sted med studieafgift). Kandidaterne vil præsentere det originale certifikat sammen med en kopi. De andre kandidater skal bestå en sprogtest under indlæggelse (EU-kandidater uden studieafgift) eller efter deres ankomst (EU kandidater og ikke-EU-kandidater med undersøgelsen gebyr).

Entré kalender:

  • registrering for rumænske og EU-kandidater - juli og september 2017 på FILS sekretariat (. Bd Lacul Tei, no.124, Bukarest)
  • Yderligere administrative oplysninger kan fås fra Institut for International Relations.
  • Tilmeldingsgebyret for optagelse eksamen er 100 lei (~ 22 Euro) til studerende fra EU, SE eller Schweiz.
e

Overnatning

Rumænske og EU-studerende skal gøre en anmodning om at få steder i elevens sovesal under registreringen om optagelse.

Stipendier

Rumænske og EU-studerende accepteret på statsbudgettet finansiering (dvs. uden studieafgift) kan få stipendier som funktion af deres akademiske resultater og deres personlige økonomiske situation, i henhold til de regler, som UTCB s senat og afhængig af stipendium finansiering på UTCB fra Ministeriet for uddannelse.

Ikke-EU-borgere Entré er baseret på bacheloruddannelserne resultater, i faldende orden op til antallet af ledige pladser.

En særlig indrejseprocedure for pindbolte i Rumænien er nødvendig for ikke kandidater EU.

For ikke EU-studerende undervisningen er på 270 EURO pr måned for hele varigheden af ​​det akademiske år (dvs. 9 måneder = 2430 euro eller 2700 EURO herunder efterår eksamen session).

Stipendier

Ikke-EU-studerende kan få stipendier til at studere i Rumænien fra deres regeringer, fra den rumænske regering eller fra andre internationale organisationer.

Gebyrer:

Hvis du ansøger om budget finansierede steder, der er ingen gebyrer for EU-borgere, Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EES) eller Schweiz. For ikke EU-studerende undervisningen er på 270 EURO pr måned.

Program taught in:
Engelsk
Fransk

See 1 more programs offered by Technical University of Civil Engineering Bucharest »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
270 EUR
per måned for ikke EU-studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date