Bachelor i Byggeri og Anlæg

Politehnica University Timisoara

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Byggeri og Anlæg

Politehnica University Timisoara

Generel information

  • Krav: Baccalaureat (eller tilsvarende)
  • Varighed: 4 år (8 semestre)
  • Undervisningssprog: Engelsk
  • Form af undersøgelser: Fuld tid
  • Professionel titel for de færdiguddannede: Bachelor Diplom og titlen på Engineer

Kort introduktion

Civilingeniør er et internationalt erhverv, der involverer design, opførelse af nye bygninger samt forbedring af eksisterende konstruktioner. Det Bacheloruddannelsen i Byggeri og Anlæg Er 4 års fuldtidsuddannelse på engelsk, der giver dig følgende færdigheder og viden: design og vedligeholdelsesarbejder, geologiske og geotekniske undersøgelser, byggemetoder og byggematerialer, byggepladsorganisation samt brug af specifikke computerprogrammer . Den tekniske og fagspecifikke viden og forståelse, som vores studerende opnår, giver dem bedre karrieremuligheder både i Rumænien og i udlandet. I en stadigt skiftende og globaliserende verden repræsenterer dette en meget stærk grund til at vælge civilingeniør i Politehnica University Timisoara.

Civilingeniører er uundværlige specialister i et moderne samfund. Uanset den generelle økonomiske kontekst har civilingeniørstuderende et veldefineret sted på arbejdsmarkedet. Der er mange karrieremuligheder i den offentlige sektor med lokale myndigheder, offentlige myndigheder og miljøorganisationer, hvor de ofte er involveret i at opstille projektspecifikationer og udarbejde udbudsdokumenter. I den private sektor arbejder de inden for byggeriområdet på bygninger af enhver art, transport- og kommunikationsinfrastruktur.

Kurser

Matematik I, II, III, IV, Generel kemi, Introduktion til Computerprogrammering, Kultur og Civilisation, Andet sprog, Sport, Eksperimentel databehandling, Praktisk træning, Materiale Science1, 2, Mekanik, Fysik, Anvendt Computerprogrammering, Mekanik 1,2, Elektroteknologi Fundamentals og Introduktion i Termodynamik, Væskemekanik og Maskiner, Ingeniør Geologi, Ingeniørgrafik, Arkitektur for Ingeniører, Mikroøkonomi, Grundlag for Strukturelt Design, Introduktion til Miljøteknologi, Bygningsfysik, Strukturel Analyse 1,2, Highway Konstruktionsteknologi, Ingeniørteknik og Kommunikation, Beton 1,2, Metalkonstruktioner 1,2, Grundlag, Tømmerstrukturer, Jord- og stenmekanik, Markedsføring og Bygningslovgivning, Dynamik og Jordskælvsteknik, Bygninger 1,2, Teknologi 1,2, Indledning i FEA, Forvaltning, Bygningstjenester, Forstærket og forspændt betonkonstruktioner, Metalkonstruktioner, Konstruktion af konstruktioner Ctions og byggepladser, Special RC Structures, Beton og kompositter af høj kvalitet, Specielle metalstrukturer, Bygningsbyggeri, Broer, Murværk og lokale materialer, Materialer og teknologier til bæredygtige bygninger, Teknologi for stål og kompositkonstruktioner, Kompositstålbetonstrukturer , Teknologi 2, Særlige teknikker inden for grundteknik

Civilingeniør ved Politehnica Universitet Timisoara

Dette studieprogram blev grundlagt i 1991 som en naturlig følge af den omfattende anvendelse af engelsksprog på internationalt plan og især i videregående uddannelse, videnskab og forskning. Fra begyndelsen er der implementeret en moderne læseplan, der er kompatibel med de øvrige videregående uddannelsesinstitutioner, som Politehnica University Timisoara samarbejdede i forskning siden 1990 (dvs. Universiteterne i Edinburgh, Manchester, Nottingham og Sheffield i Storbritannien, Universitetet Liege i Belgien, ENS Cachan og INSA-Rennes i Frankrig, Universitets Federico II i Napoli i Italien, Athens Tekniske Universitet i Grækenland osv.). Hidtil er over 500 engelsktalende kandidater inden for civilingeniør blevet leveret til rumænske og europæiske byggemarkedsvirksomheder, konsulentbureauer og designkontorer samt efterfølgende kommerciel aktivitet.

Politehnica Universitet Timisoara er blevet klassificeret som et universitet for avanceret forskning og uddannelse, en titel tildelt de øverste rumænske universiteter. De uddannelser inden for civilingeniør, der tilbydes af UPT, er også klassificeret som A-niveau studieprogrammer.

Undervisningsgebyrer, stipendier og deadlines:

Studieafgifter:

  • Borgerne i Den Europæiske Union, EØS (Island, Liechtenstein, Norge) og Det Schweiziske Forbund: 3600 RON (ca. 800 EUR) / studieår
  • Borgere fra alle andre lande: 2430 EUR / studieår

Stipendier:

En liste over stipendier til potentielle og nuværende studerende er tilgængelig på forespørgsel.

Deadlines:

  • Borgerne i Den Europæiske Union, EØS (Island, Liechtenstein, Norge) og Det Schweiziske Forbund: Første runde af registreringer mellem 17. juli og 25. juli 2017 Anden runde - september 2017.
  • Borgerne i andre lande: ansøgningsfrist den 30. juli;
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,430 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Rumænien - Timișoara, Timiș County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Rumænien - Timișoara, Timiș County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen