Om afdelingen

Anlægsarbejder afdeling omfatter byggeri, hydrauliske, transport og geotekniske viden samt basics om anlægsarbejder. Princippet i afdelingen er at udvikle elevernes kreativitet, lære dem at lave forskning, design, plan, og anvende. Prioritet er at have kandidater, der er socialt udviklede, kan forbedre sig, producerer videnskabelige oplysninger, gøre analyse og syntese, forskning. Vores mål er at gøre vores kandidater anvende de oplysninger, de får i løbet af uddannelsen periode i deres professionelle liv ordentligt, og tilpasse sig ændringer.

Jobmuligheder

Anlægsarbejder er en af ​​de ingeniørdiscipliner, der har bred vifte af beskæftigelsesmuligheder. Ingeniører arbejder i næsten alle former for private og offentlige institutioner. Anlægsarbejder er også en af ​​de job, der har særlige arbejdsforhold. Kandidater kan åbne deres egen virksomhed og arbejde som ingeniør. Tyrkiske byggefirmaer har involveret i internationale projekter især i de seneste år. Derfor civilingeniører har mulighed for at arbejde i udlandet. Civil ingeniører kan både arbejde i kontorerne og i konstruktion områder. Da der er en stor mængde af investeringer i bygge- og anlægssektoren i vores land og i udlandet, er der behov for kvalificerede ingeniører på området. Derfor Chamber of Civil Engineers tiltrådte Det Europæiske Råd i Civil Engineers.

Om Kurser

Afdelingen for Anlægsarbejder tilbyder kurser, der har den information, der kan udnyttes i alle faser af det professionelle liv. Introduktion til anlægsarbejder, professionelle matematik, geodætiske, spildevand, byggepladsen administration, stålkonstruktioner, professionel engelsk er de centrale kurser. Mange valgfag om specifikke emner udbydes til studerende.

Indtag

  • On-Campus: September & februar hvert år
  • Online: All Year Round, studerende kan inkorporere en måned af året
Program undervist i:
  • Tyrkisk

Se 4 flere kurser fra Nisantasi University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
6,300 EUR
On-Campus: € 6300; Online: 5300 €
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date