Bachelor i Byggeri og Anlæg

University of Nevada, Reno

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Byggeri og Anlæg

University of Nevada, Reno

Civil ingeniører bruger deres viden om videnskab og teknik til at designe og vedligeholde meget af vores verdens infrastruktur. De gælder også deres ekspertise til at forbedre vores livskvalitet, uanset om det er ved at designe sikrere bygninger, reducere vores carbon footprint eller bare forkorte din pendler. Deres arbejde er med til at løse mange af vores planets mest alvorlige problemer, herunder rådnende vejbaner, tilstoppede motorveje, forurenet vand og farligt affald.

Civilingeniører generelt specialisere sig i et bestemt område. Vores afdeling tilbyder fem områder af specialisering for studerende:

 1. Jordskælv og strukturel engineering involverer analyse og design af konstruktioner, der understøtter eller modstå belastninger, såsom broer eller bygninger.
 2. Miljøteknik bruger videnskab og tekniske principper for at forbedre miljøet, med særlig fokus på luft, vand og jord ressourcer.
 3. Geoteknik er den gren af ​​beskæftiger sig med den tekniske opførsel af jord materialer såsom jord, fundamenter og jord strukturer som tunneler, dæmninger eller diger anlægsarbejder.
 4. Fortove / materialer engineering fokuserer på fortovet design og materialer samt køretøjer fortovet interaktion.
 5. Transport engineering involverer alle aspekter af planlægning, funktionelt design, drift og forvaltning faciliteter til enhver form for transport.

To kooperative uddannelsesprogrammer er tilgængelige for civile ingeniørstuderende. Begge programmer tilbyde finansiel bistand gennem sommeren ansættelse med de deltagende organisationer.

Relaterede grader og programmer

 • Civil Engineering, Minor
 • Miljøteknologi, Minor
 • Civil Engineering, Bachelor of Science Degree
 • Miljøteknologi, Bachelor of Science Degree
 • Civil og Bioteknologi, Master of Science Degree
 • Civil og Bioteknologi, dr.phil Degree

Vellykket ingeniørstuderende ankommer til universitetet med en stærk baggrund i matematik og videnskab. Vi anbefaler eleverne har taget fysik og kemi kurser i gymnasiet og er parat til at tage calculus som freshmen.

Vores program lærer eleverne at gøre teknik og design beslutninger, mens overvejer en bred vifte af faktorer som bæredygtighed, æstetiske værdier og miljømæssige, økonomiske, juridiske og tekniske begrænsninger.

Kandidater fra bacheloruddannelsen i anlægsarbejder er uddannet til: Påfør deres teknik viden og problemløsning færdigheder i et professionelt miljø

 • Analysere og designe infrastruktursystemer civile
 • Arbejde som medlemmer eller ledere af tværfaglige teams
 • Fortsætte deres uddannelse gennem studier eller igangværende faglige udvikling timer
 • Forstå og formidle tekniske, sociale, miljømæssige og etiske spørgsmål til samfundet som helhed
 • Vær opmærksom på aktuelle emner og engagere sig i livslang læring

Grad krav

Ud over universitetets kerne pensum krav, at bacheloruddannelsen i civilingeniør kræver kursusaktiviteter i fire områder:

 • Matematik og naturvidenskab
 • Ingeniørvidenskab
 • Engineering design
 • Tekniske valgfag

Dine tekniske valgfag afhænger af dit område af vægt. Alle studerende skal gennemføre mindst to valgfrie kurser, der dækker design, hvoraf den ene skal være enten CEE 480, Structural Concrete Design, og / eller CEE 481, Structural Steel Design.

Studerende er også forpligtet til at tage to capstone klasser i senior år. Capstone klasser er en chance for dig at syntetisere den viden, du har fået i løbet af din uddannelse og anvende det til den tekniske designproces.

Studerende skal også tage Fundamentals of Engineering undersøgelse administreres af Nevada Board of Professional Engineers. Denne eksamen er generelt taget i løbet af foråret din senior år. Tilmeld dig ENGR 490 for at få eksamen optaget på din udskrift.

Karriere muligheder

En civilingeniør grad kan føre til en bred vifte af karriereveje. Civilingeniører kan finde beskæftigelse i tilsyns- og administrative stillinger, der spænder fra vejleder af en byggeplads på city ingeniør til en udøvende rolle.

Civil ingeniører arbejder i teams med andre ingeniører og forskere i en række indstillinger, såsom følgende:

 • Private industri
 • Engineering konsulentfirmaer
 • Federal, stat, amt og by regeringer
 • Offentlige forsyningsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner
 • Mange af vores afdelingens tidligere kandidater arbejder med eller har deres egne konsulentfirmaer og ofte ansætter kandidater fra afdelingen.

US News and World Report rangerede anlægsarbejder på sin liste over de 10 bedste teknologi jobs, og faget blev nummer 26 på den samlede liste over de bedste arbejdspladser. Ifølge rapporten, civilingeniører nyder over gennemsnittet mobilitet opad og en lovende job outlook. Anlægsarbejder majors havde en median løn på $ 78,000, i henhold til en 2011 undersøgelse fra Georgetown Universitets Center på uddannelse og arbejdsstyrken.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Reno, Nevada
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Reno, Nevada
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen