Bachelor i byplanlægning og landskabsarkitektur

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i byplanlægning og landskabsarkitektur

Bilkent University

Institut for Urban Design og Landscape Architecture forbereder fremtidige fagfolk, hvis designs vil forbedre livskvaliteten i byerne ved hjælp af naturlige og elementer. Afspejler den komplekse og tværfaglige struktur dette erhverv, det departementale fakultet har medlemmer fra discipliner, der omfatter arkitektur, landskabsarkitektur og byplanlægning. Læseplanen lægger vægt deltagelse i successive tegnestuer, suppleret med foredrag, der giver teoretisk, teknisk og praktisk baggrund for designprocessen. Programmet er beriget af ekskursioner og obligatoriske sommer practicums, der styrker forbindelsen mellem uddannelse og praksis.

Hvorfor studere på Bilkent Universitet


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst omfatter de videnskaber, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Sin omfattende campus giver en komfortabel base for akademiske studier og somme engagement, og samtidig have fordelene ved at være tæt på en blomstrende metropol. Studerende kan pendle til campus via den gratis shuttle-system.


Bilkent University rangerer 32. i den konstituerende Times Higher Education 100 under 50 liste over verdens bedste unge universiteter. Ifølge ISI Citation Indexes, Bilkent fortsat rangerer højt i Tyrkiet i antallet af offentliggjorte papirer pr fakultet medlem og rangerer højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen