Bachelor i computer engineering

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i computer engineering

Bilkent University

Institut for Computer Engineering har en læseplan, der producerer forskningsorienteret og kreative ingeniører. En international fakultet underviser grundlæggende og avancerede teoretiske principper for matematik og datalogi sammen de grundlæggende elementer i hardware og software teknologier. Fokuseret på dimitteret ingeniører, der vil spille ledende roller i det globale informationssamfund, Department opfordrer eleverne til at overvåge innovationer og udviklingen på deres felt og lærer dem at anvende videnskabelige problemløsning metoder til deres arbejde. Ved at vælge kurser fra blandt de mange valgfag tilbydes, studerende er i stand til at specialisere sig i forskellige områder af interesse. Den Bachelor of Science program har Accreditation Board of Engineering and Technology (ABET) væsentlig ækvivalens akkreditering.

Hvorfor studere på Bilkent Universitet


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst omfatter de videnskaber, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Sin omfattende campus giver en komfortabel base for akademiske studier og somme engagement, og samtidig have fordelene ved at være tæt på en blomstrende metropol. Studerende kan pendle til campus via den gratis shuttle-system.


Bilkent University rangerer 32. i den konstituerende Times Higher Education 100 under 50 liste over verdens bedste unge universiteter. Ifølge ISI Citation Indexes, Bilkent fortsat rangerer højt i Tyrkiet i antallet af offentliggjorte papirer pr fakultet medlem og rangerer højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
14,500 USD
Information
Deadline
Juli 19, 2019
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023