Bachelor i computer engineering

Bach Khoa University (BKU)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i computer engineering

Bach Khoa University (BKU)

Computer Engineering fokuserer på design, analyse og anvendelse af computere og deres anvendelser som komponenter i systemer. Vores program giver en stærk og bred teknisk fundament, faglige ingeniørkunst, lederevner, og et godt afrundet bachelor oplevelse. Vi tilstræber at give vores studerende med evne til at designe og problemløsning, anvende viden om matematik, naturvidenskab og teknik, til at designe og udføre eksperimenter, samt at analysere og fortolke data mv Kandidater i dette store vil have en bred vifte af karrieremuligheder; de har mulighed for at flytte ind i hardware eller software stillinger eller blande de to. Typiske industrier ansætter computer ingeniører, omfatter finansielle tjenesteydelser, computerproducenter, kemiske virksomheder, forsvar entreprenører, rådgivning, transport, produktion og forbrugsgoder. Computer ingeniører er lige så vellykket i store multinationale virksomheder og små nystartede.

Karriere muligheder

Efter sin eksamen i Computer Engineering fra BKU kan ingeniører tage en masse arbejde på områderne Computer og informationsteknologi som: Design og konstruktion af software, hardware til automatisk styring udstyr som kontrolenheden i bil, elektroniske udstyr, stregkode læsning udstyr, industrielle robotter, industrielle kæder. Styring og opbygning af sikkerhedsløsninger til computersystem og computernetværk. Arbejder for software outsourcing virksomheder i USA, Japan og Europa markeder. Rådgivning, vurdering og udvikling af it-projekter og løsninger.

MULIGHED at overføre til vores partner universiteter

Studerende har 2 muligheder:

  • Mulighed 1: Studerende studere på BKU i 4 år og få Bachelor of Computer Engineering tildelt af BKU.
  • Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år på BKU, kan eleverne med finansiel og faglig berettigelse overføre til vores Oversea partner universiteter i Australien de senere 02 år at færdiggøre deres undersøgelse for bachelorgrad. Den officielle bachelor graden tildeles af vores partner universiteter i Australien: The University of Adelaide (ADL), The University of Queensland (UQ). Fordelen ved denne løsning er, at den studerende kan spare omkring 50% samlede gebyr (studieafgift og levende regning) i forhold til at studere for fuld 4 år i Australien for at få en bachelorgrad tildeles af vores partner universiteter.
  • Studere sprog: engelsk
  • Træning varighed: 04 år på BKU
  • Campus: BKU campus
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen