Bachelor I Computer Og Netværk Engineering Teknologi

Canadian University Dubai

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Computer Og Netværk Engineering Teknologi

Canadian University Dubai

Den Bachelor of Computer og netværk Engineering Technology er udviklet til at imødekomme arbejdsmarkedets behov for kvalifikationer en verden drevet af stadigt fremrykkende teknologi. Det kombinerer tekniske færdigheder med de faste forretningsmæssige principper, der er nødvendige for at trives i en enterprise-orienteret verden. Med en hands-on tilgang, der leverer mindre teori og mere teknologi, vil du få masser af praktisk erfaring lige fra det første år, at opbygge en stærk færdigheder efter endt uddannelse.

Gennem en moderne pædagogisk tilgang og state-of-the art faciliteter, vil programmet give dig et solidt grundlag i centrale ingeniørdiscipliner, herunder: Database Driven Web Applications; LAN og WAN Technologies; Netværkssikkerhed og administration; Netværk Operativsystemer; og trådløse netværk samt forretningskritiske færdigheder, herunder iværksætterkultur, kommunikation og problemløsning. Optagelse på programmet kræver 60% eller mere i UAE High School Certificate (eller tilsvarende).

Fordele

Formålet med Bachelor of Computer og netværk Engineering Technology er at sikre, at du får den nødvendige viden, færdigheder og evner til at udføre med succes i den moderne verden som et netværk professionel. CNET kandidater har en 100% beskæftigelsesgrad på grund af deres stærke og brede kompetencer i computernetværk, software og hardware teknologi domæne.

Programmet vil forberede dig til certificeringer såsom CCNA, Network + og MCSA, og indgyde en følelse af faglige ansvar, der vil gøre dig i stand til at fortsætte din udvikling i hele din karriere. Det tilbyder et direkte link til Cisco Networking Academy-programmet, der er et dynamisk pædagogisk program, der lærer eleverne relevante teknologiske færdigheder. Studerende vil være i stand til at skrive den globalt anerkendte CCNA eksamen efter endt uddannelse, hvilket vil øge deres konkurrenceevne på det globale marked og åbne døre til forskellige beskæftigelsesmuligheder.

Karriere muligheder

Der er en stærk efterspørgsel efter netværk fagfolk i UAE og regionen som helhed. Denne grad giver gode muligheder for beskæftigelse i disciple herunder:

  • Netværk Administrator
  • Netværk ingeniør
  • Systemadministrator
  • Network Analyst
  • Internet Network Specialist
  • IT Projektleder
  • IT-chef
  • Database designer
  • Systemanalytiker
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Canadian University Dubai

Sidst opdateret November 15, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
66,365 AED
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Forenede Arabiske Emirater - Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
AED 66.365,00 pr. År