Bachelor i computing

American College of Thessaloniki

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i computing

American College of Thessaloniki

Vi lever i en digital verden. Hvorvidt et problem kredser om teknik, videnskab, eller forretning, uundgåeligt vil løsningen have "computing" i centrum. Den "søgemaskine" er nu blevet allestedsnærværende i vores personlige og professionelle liv som et middel til let at få adgang til oplysninger til brug for beslutningsprocessen, at kun et par år siden ville have krævet hære af forskere og dage eller uger til at indsamle og organisere.

Computing er en voksende og konstant udvikling disciplin, der giver løbende mulighed for sine kandidater. Virksomheder og andre organisationer i stigende grad afhængige af computerbaseret indsamling, organisering og dataanalyse til at informere deres beslutninger og fagfolk, der kan "bro" computing og erhvervslivet er i høj efterspørgsel på verdensplan.

Computing er naturligvis om at udvikle kode og software, men det tager mere end tastetryk til at bygge en idé til et "produkt". Det tager samarbejde og teamwork, og forståelse andre discipliner og deres behov. Det tager både ledelsesmæssige og tekniske færdigheder. Og det tager kreativitet og evnen til at lede.

ACT giver mulighed for at de studerende for at opnå et godt afrundet grad i datalogi eller en anvendt grad i Business Computing.

Den computing pensum er både streng og udfordrende og giver de studerende med både teoretisk baggrund, men også de praktiske færdigheder, der kræves af organisationer og virksomheder over hele linjen. Stadig til formål at give et godt afrundet uddannelse, ikke kun ekspert funktionel træning, programmet giver eleverne mulighed for let at kombinere Computing studier med andre discipliner såsom Business, etc. Og skolens IT laboratorier, Elektronik-Robotics Lab og Fabrication Lab i Niarchos Technology Center gør state-of-the-art IT-faciliteter let tilgængelige for studerende i programmet.

College grader

  • Datalogi (HA)
  • Forretning og Computing (HA)

MINDREÅRIGE

  • Computer videnskab*
  • Multimedia og Webudvikling **

*kan kombineres med alle større uden for afdelingen

**kan kombineres med enhver større undtagen Datalogi

Certifikater og "kursuspakker"

  • Webudvikling
  • Digitale medier
  • Cisco Certified Networking Associate Program (CCNA)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Grækenland - Thessaloniki, Thessaloniki
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Grækenland - Thessaloniki, Thessaloniki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen