Bachelor I Criminal Justice (HA)

University of Central Missouri

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Criminal Justice (HA)

University of Central Missouri

Bachelor i Criminal Justice (HA)

UOCM101A

Den bachelor strafferetlige program på UCM tilbyder en holistisk akademisk erfaring, der balancerer klasseundervisning og hands-on muligheder. Programmet er bredt og omfatter kurser i strafferetsplejen ledelse og administration, politi, strafferetlig efterforskning, retsvidenskab, retssystem, jura, rettelser, prøvetid og parole, ungdomsret og international strafferet.

Størstedelen af ​​strafferetlige arbejdsgivere understrege vigtigheden af ​​en college uddannelse, og den enkeltes uddannelsesmæssige baggrunde påvirke deres muligheder for forfremmelse og kommando ansvar i det strafferetlige område. UCM Criminal Justice grad program er designet til at give de studerende med den viden og uddannelse, de har brug for karriere indrejse og avancement. Det er en af ​​de ældste strafferetlige programmer i nationen. Dette program er også en af ​​de største og mest respekterede i verden.

Justice Institute

Afdelingen er hjemsted for Institut for Retfærdighed og Internationale Studier, som støtter samarbejde mellem studerende og fakulteter medlemmer over hele verden. Det er også vært en årlig to-ugers studietur i et fremmed lands strafferetlige system, og en årlig konference, der bringer internationale eksperter til UCM at præsentere på en række aktuelle emner.

Om fakultetet

Fakultetet er sammensat af højt kvalificerede og engagerede enkeltpersoner, der besidder den nødvendige uddannelse og erfaring til at præsentere de teoretiske og praktiske aspekter af strafferetsplejen. Alle afdelingens fakultet medlemmer holde optjent doktorgrader, eller har modtaget deres Doctor of Retslære grader. Aktiv forskning, værksted og seminar deltagelse, såvel som professionelle field service, holde fakultet medlemmer på forkant med deres stadigt voksende område. UCM strafferetlige fakultet medlemmer er blevet bemærkelsesværdigt i en bred vifte af forskningsområder, herunder spørgsmål omkring politiets ansvarlighed, ungdomsretspleje, nationale og internationale terrorisme, prøvetid og parole, og forbrydelsen af ​​seksuelle overgreb, blandt andre.

Karrieremuligheder

Talrige beskæftigelsesmuligheder er til rådighed for mænd og kvinder, der er interesseret i strafferetsplejen positioner. Beskæftigelsesmulighederne eksisterer med føderale agenturer; private erhvervsliv; uddannelsesinstitutioner; by, amt og statslige myndigheder; de væbnede styrker; og Correctional og rehabilitering agenturer. Blandt UCM strafferetlige alumner er dommere, advokater, professorer, hundredvis af politichefer og politifolk administratorer fra alle dele af verden, samt medlemmer af næsten enhver føderal retshåndhævelse og korrektioner agentur.

Afdelingen kan prale over en beskæftigelsesfrekvens på deres kandidater 90% inden for seks måneder efter eksamen. Universitetets Office of Career Services hjælper strafferetlige majors og andre studerende, der søger beskæftigelse. Interviews gennemføres på campus i løbet af året.

UOCM104a

Student Inddragelse

Der er mange måder for strafferetlige studerende til at blive involveret på campus. Afdelingen sponsorerer fire karriere-orienterede organisationer, et kapitel i Alpha Phi Sigma, National Criminal Justice Honor Society; Amerikanske Criminal Justice Association - Lambda Alpha Epsilon; Pre-Law Students Association, en fiktiv retssag hold; og en studerende kapitel i American Correctional Association. Disse organisationer er dedikeret til at fremme høje standarder for professionalisme i strafferetlige discipliner. Desuden har Lambda Alpha Epsilon (LAE) udmærker sig i både regionale og nationale konkurrencer med andre LAE organisationer ved at feje toppen udmærkelse for en hidtil uset ti år i træk.

Afdelingen tilbyder også en praktikplads kursus til kvalificerede studerende. Praktikophold give studerende at få praktisk erfaring med drift af forskellige komponenter af det strafferetlige system. Praktik er tilgængelige med de retshåndhævende myndigheder, Correctional institutioner, ungdomsretssystemer agenturer og andre områder i relation til strafferetsplejen. Stipendier gives til praktikanter fra nogle af de deltagende bureauer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
213 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
/ Kredit time - Missouri bosat; $ 426.30/credit time - Ikke-bosiddende