Bachelor i Culinary Arts ledelsen

Institute for Tourism Studies, Macau

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Culinary Arts ledelsen

Institute for Tourism Studies, Macau

bachelor i Culinary Arts management

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus i september 2011 og vil opgradere i 2015.

Uanset om de har til hensigt at forfølge en karriere som en kulinarisk kok, en front af Parlamentet manager eller en all-round professionel kok, den 4-årige Kurset trækker på en lang erfaringsmæssig basis af gennemprøvede undervisere og håndværksvirksomheder teknikere. Med erfaringer fra hele verden spænder fra 3,4 og 5-stjernede hoteller til Michelin restauranter til event spillesteder og lignende, IFT trækker på denne enorme viden base for at levere et godt afrundet bredt baserede fundament, hvorfra de studerende kan blomstre.

Med dette i tankerne IFT fremmer også links og løbende opbygger broer med industrien i et forsøg på at give meget nødvendige fagfolk med potentiale til at praktisere deres håndværk i nogle af de fineste virksomheder rundt omkring i verden - og faktisk mange IFT alumner er i virkeligheden at gøre netop det.

Endelig de brede nå Culinary Arts færdigheder sæt undervises i dette program i sig selv ville være til megen nytte uden en grundig gratis undervisning pakke, der er indarbejdet væsentlige fødevarer såsom sprog kulinarisk ordforråd, finansiel planlægning; ledelsesteori, kulinarisk kultur tendenser i gastronomi, menneskelig ressourcer og organisatorisk adfærd, samt sådanne ting som miljøhensyn og bæredygtighed, lovgivning, markedsføring og iværksætteri.

I denne henseende IFT er fire år kulinarisk kunst grad kursus er dedikeret til at give de studerende en enestående up-to-date færdighed sæt, som markerer IFT ud som et fyrtårn for pædagogisk ekspertise både inden for pan-asiatiske og uden for regionen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
3,900 USD
per år
Information
Deadline
Locations
Kina - Macau
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Kina - Macau
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen