Read the Official Description

Fra efteråret 2017 vil Aquinas College tilbyde en Større og mindre i Data Analytics, Et hurtigt voksende felt, der forbereder eleverne til at behandle og præsentere data i en stadig mere data-drevet verden.

Kandidater med denne store eller mindre vil kunne bruge matematiske og statistiske teknikker kombineret med programmering og software applikationer til at spore tendenser og anden adfærd, og derefter præsentere analysen for bredere forståelse. Dette er et tværfagligt felt, der kombinerer statistik, matematik, computerprogrammering, informationsteknologi og forretningsadministration.

Fremskridt inden for teknologi, såsom smartphones, sociale netværk og e-handel, har i de sidste fem år været ledsaget af en eksplosion af data. Nogle eksperter vurderer, at over 90% af verdens data er blevet oprettet i denne periode.

"Da praksis med datastyret beslutningstagning har spredt sig på tværs af brancher, er efterspørgslen efter kandidater med de færdigheder, der er nødvendige for at udlede analytiske indsigter fra komplekse datakilder, fortsat vokset," siger Andrew Borgman, biostatistiker hos Spectrum Health. "Aquinas College Data Analytics Programmet vil give eleverne de nødvendige tekniske færdigheder og forretningsmæssigt formål at tackle dagens udfordrende problemer, der findes i skæringspunktet mellem matematik, datalogi og erhvervslivet." Flere og flere virksomheder, offentlige myndigheder, sundhedssektoren, Forskningslaboratorier, og mange andre arbejdsgivere ansætter dataanalytikere for at hjælpe dem med at forstå deres data.

Nedenfor er nogle statistikker, der beskriver industriens efterspørgsel efter dataanalytikere:

En rapport fra McKinsey Global Institute i 2011 forudsagde et underskud i USA på 140.000 - 190.000 mennesker inden 2018 med de analytiske færdigheder, der var nødvendige for at imødekomme branchens dataanalysebehov.

Jobsøgningssiden indeed.com viser, at andelen af ​​job med beskrivelser, der indeholder udtrykket "stor dataanalyse", er steget mere end fire gange siden 2012. I 2015 forudsagde International Data Corporation, at der ville være næsten en million stillinger i USA inden 2018, der kræver færdigheder inden for datahåndtering og fortolkning.

Desuden er lønninger til job på dette område meget konkurrencedygtige. Ifølge datajobs.com, kan en dataovervågningsanalytiker forvente en løn i størrelsesordenen $ 50.000 - $ 75.000, mens lønmodtageren for en erfaren dataanalytiker falder mellem $ 65.000 - $ 110.000.

Mens hovedrollen ville danne grundlag for avancerede statistiske teknikker til analyse af datasæt, ville den mindreårige udstyre eleverne med en mindre mængde statistikterminologi og -teknikker, en introduktion til computerprogrammering og regnearkbrug og et kig på datateknikker i sammenhæng med andre discipliner. Studerende med denne mindreårige vil være i stand til at bidrage til dataanalyseløsninger på arbejdspladsen for at give indsigt, der kan føre til datastyrede beslutninger, og muligvis at deltage i et kandidatprogram i analyser.

Data Analytics Student Learning Outcomes

Efter at have gennemført en Data Analytics-hovedrolle, har de opnået:

  • En bredde og dybde i matematik og statistiske færdigheder, der er nødvendige for at anvende analytisk tænkning på højt niveau til dataanalyseproblemer
  • En eksponering for det grundlæggende i computer programmering og analyse software brug og dermed evnen til hurtigt at erhverve den teknologiske know-how kræves på jobbet.
  • Et fundament i business ordforråd, praksis og konventioner, der er nødvendige for en vurdering af den kultur, hvor de sandsynligvis vil arbejde.
  • Ændringen til at praktisere dataanalyseteknikker på rigtige datasæt og at kompilere en projektportefølje for at vise potentielle arbejdsgivere
Program taught in:
Engelsk

See 40 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date