Read the Official Description

Bachelor i Datalogi (HA)

Den BSc Honours Datalogi kursus giver dig en forståelse af de centrale principper i datalogi, herunder state-of-the-art i edb-systemer design, implementering og anvendelse. Du vil også udvikle de praktiske færdigheder, der kræves for at udvikle programmerede systemer.

I det første år vil du udvikle en grundig grundstødning i grundlaget for datalogi ved brug af projektets-ledede laboratorie-baserede aktiviteter. Hvert projekt er omhyggeligt designet til at give dig mulighed for at lære i dit eget tempo og opbygge vigtige kompetencer i en omhyggeligt designet progressiv måde.

I det andet år, er dine grundlæggende færdigheder suppleret med viden og praktiske færdigheder i systemer teknikker typisk anvendes i industrien.

Efter dit andet år vil du have mulighed for at tage en valgfri placering år i et edb-baseret industri. Studerende, der vælger at gennemføre en placering år, støttes af universitetet i form af hjælp til at finde placeringer, regelmæssige besøg og on-line support. For at støtte dig økonomisk, mens du drage fordel af brancheerfaring, vil vi dække dine studieafgifter for året.

I det sidste år af din uddannelse, vil du være i stand til at vælge fra en bred vifte af specialiserede emner i datalogi, ud over at udfylde et individuelt projekt med en projektvejleder, der er førende inden for deres felt.

Undervisningen er struktureret som en blanding af praktisk laboratoriearbejde og projekter, foredrag, gruppe tutorials og seminarer, med muligheder for læring på arbejdspladsen, og understøttes af en specialist team af akademisk og teknisk personale i hele.

En computer science grad er et grundlag for en bred vifte af computer-baserede industri karriere, herunder IT-specialister, softwareudviklere og systemer arkitekter.

Vores Bachelor i Datalogi vil give dig følgende færdigheder, som er efterspurgt i jobmarkedet IT:

  • Programmering: vil du udvikle færdigheder i at udvikle programmer i en række forskellige programmeringssprog.
  • Overførbare kompetencer: Kurset er designet til at give dig fundamentale færdigheder og viden, som kan overføres til en række teknologier og applikationer.
  • Tekniske færdigheder
  • System Engineering Færdigheder: du vil udvikle færdigheder i at designe, gennemføre, analysere og teste software systemer. Kurset vil introducere dig til teknologier og værktøjer, der bruges i industrien.
  • Projekt Erfaring: Du vil opleve at arbejde på it-projekter både som individ og i en gruppe. Erfaring vil omfatte mundtlige og skriftlige præsentationer ved hjælp af en vifte af relevante teknologier.
  • Etik: bevidsthed om de etiske spørgsmål i forbindelse med edb-baserede systemer.


Adgangskrav


Vi normalt gør tilbud på minimum 240 UCAS toldmæssige point, plus GCSE matematik og engelsk sprog i lønklasse C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Avanceret Progression Diplomer på tilsvarende takst. Adgang til HE - Pass. Ansøgninger fra ansøgere uden formelle kvalifikationer er velkomne.

Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 5 år
Part-time
Full-time
Price
9,000 GBP
- UK og EU; £ 10.400 - Ikke-EU
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date