Bachelor I Datalogi (HA)

University of Central Missouri

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Datalogi (HA)

University of Central Missouri

Bachelor i Datalogi (HA)

UOCM101A

Computeren industri er en af ​​de hurtigst voksende segmenter af vores økonomi. Computere anvendes i næsten ethvert aspekt af vores liv fra desktops i hjemmet og arbejde til mainframe computere i regeringen og industrien til supercomputere udvide grænserne for videnskab og teknologi. Mere end nogensinde er der behov for en arbejdsstyrke med videnskabelig og teknisk uddannelse er nødvendige for at udføre effektiv på jobbet.

UCM Institut for Matematik og Datalogi imødekommer denne ekspanderende behov med et program, der omfatter tilbundsgående uddannelse i datalogi. Den bachelor datalogi pensum er udformet i henhold til ACM læseplaner anbefalinger og periodisk revideres for at opfylde de hurtigt skiftende tempo i datalogi i dagens verden. Den består af klassiske emner i datalogi, såvel som et væsentligt element af application programming og systemdesign at tilpasse med computeren branchestandarder. Udover software udvikling arena, pensum også giver en betydelig dækning af edb-systemer og arkitektur.

computerfaciliteter

Datalogi-program er støttet af tre laboratorier netværksforbundne pc'er, der kører Linux og Windows. Elektronisk post, World Wide Web adgang, programmeringssprog compilere, og en række af software er til rådighed. Laboratory adgang er tilgængelig via internettet. Computer Science program er medlem af Microsoft Developer Network Academic Alliance (MSDNAA) og Oracle Academic Initiative (OAI).

Om fakultetet

Datalogi klasser bliver undervist af erfarne og omsorgsfulde fakultet medlemmer, der tror på individualiserede opmærksomhed for deres studerende. Den elev-fakultet ratio på Central Missouri er omkring 17 til 1. Den datalogiske fakultet gennemføre både teoretisk og anvendt forskning i deres egne områder, præsentere deres forskningsresultater på forskellige nationale / internationale konferencer, og fremstille publikationer i større forskningsprojekter tidsskrifter. De er også forpligtet til at levere nutidens teknologi til de studerende.

Student Inddragelse

Afdelingen sponsorer en elev kapitel af ACM. Det giver vores datalogistuderende med en platform af peer-interaktion og aktiv deltagelse i out-of-theclassroom erfaringer.

UOCM104a

Karrieremuligheder

Efterspørgslen efter datalogi fagfolk i USA og Missouri vokser hurtigere end universiteterne kan producere kandidater. Den Bureau of Labor Statistics opført de hurtigst voksende erhverv i USA, der kræver en bachelorgrad eller højere gennem 2020. Fire af de 15 hurtigst voksende erhverv er computer relateret.

Datalogi er en af ​​de fire høje krævede faggrupper i staten Missouri. Disse fagområder er blevet karakteriseret som afgørende for fremtiden for staten. Svarende til den nationale tendens, tre af de ti hurtigst voksende erhverv i Missouri, der kræver en bachelorgrad eller højere er computer relateret. Kandidater fra datalogi programmer har længe vidst, at CS fører til store job og karriere.

Her på University of Central Missouri, den jobformidling af vores kandidater er fremragende. Ifølge den seneste rapport fra Office of Career Services på UCM, vores datalogistuderende er blandt de mest succesfulde i at finde job. Vores dataloger er ansat i virksomheder som Sprint, Boeing, VMWare, Cerner, Garmin, DST, YRC Worldwide, Honeywell, MasterCard, Commerce Bank, UMB, All-stat, Shelter Insurance, AIG, Computer Associates International, Busch, og Scottrade med høj startløn.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
213 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
/ Kredit time - Missouri bosat; $ 426.30/credit time - Ikke-bosiddende