Bachelor i Datalogi (Fokus på Software Engineering og programmering)


I samarbejde med University of Applied Sciences Frankfurt / Main, University of Applied Sciences Köln, University of Applied Sciences Bonn Rhinen / Sieg, Tyskland


Hvorfor dette program


De informationsteknologi (IT) spiller en uundværlig rolle i industrien, økonomi, og selv i vores dagens liv. IT har nået kernen i vores samfund, navnlig gennem udvidelse af internettet og World Wide Web, erstatte tidligere kommunikationskanaler og åbner op for nye horisonter. Datalogi tillader dig at beherske IT og opbygge en verden af ​​i morgen. Centrale komponenter i vores it-verden er computerprogrammer - software - gør det muligt hardwareenheder til at handle intelligent. Vores brede uddannelse giver dig grundlaget for informationsteknologi, så du kan deltage i denne udvikling. At være gradueret, din vil nemt finde din plads i software-industrien samt i enhver virksomhed afhængig af IT, især med hensyn til design, administrere og vedligeholde it-systemer.


Dette program er akkrediteret i Tyskland og certificeret af EUR-ACE etiket, et kvalitetsmærke for ingeniøruddannelserne, anerkendes i hele Europa. Det har rejst stærk interesse i verdensklasse software engineering virksomheder som SAP, som har underskrevet en samarbejdsaftale for dette program.


Her er hvad du får efter programmet

  • Konkurrencefordele på arbejdsmarkedet ved en prestigefyldt tysk og VGU grad "Bachelor of Computer Science", en verdenskendt tysk uddannelse i teknik, engelsk kompetence og udenlandske undersøgelse oplevelse.
  • Uendelige muligheder for at overføre til højere grader med en grad anerkendt over hele verden.
  • De bedste jobmuligheder inden for software engineering, webudvikling, netværk og it-administration typisk tilbydes af Apple, Microsoft, IBM og Google.
  • Aktuelle paradigmer af software engineering standarder fra Tyskland for udvikling af pålidelige og bæredygtige IT-systemer.
  • Rigtig brancheerfaring gennem praktikophold i Vietnam og Tyskland.


Her er hvad du får i løbet af programmet

  • Undersøgelse på en præmie universitet med en verdensklasse standard, i Binh Duong campus.
  • De højeste undervisning standarder med en fremragende curriculum, dedikeret og erfarne professorer fra
  • Fremragende programmer undervises på engelsk, pakket med den virkelige verden sager industri og bløde færdigheder som teamwork, præsentation, sprog, problemløsning.
  • Tyskland, moderne faciliteter og laboratorier.
  • Meget overkommelige studieafgifter væsentligt tilskud af de vietnamesiske og tyske regeringer.
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Vietnamese-German University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
4,000 USD
per semester, stipendium muligt
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019