Bachelor i datalogi og teknik

University of Nevada, Reno

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i datalogi og teknik

University of Nevada, Reno

Datalogi og teknik er et område med fokus på at løse problemer med computere. Det er en dynamisk disciplin placeret på skillevejen mellem mange områder i matematik, naturvidenskab og teknik, og det samler teori, abstraktion og design af computerenheder, programmer og systemer til at løse en række problemer i stort set alle områder af menneskelig stræben.

Datalogi og ingeniørvidenskab omfatter de metoder, værktøjer og teknikker, og teori om, hvordan informationerne stammer, opbevares, manipuleret og kommunikeres. På grund af sin betydning for vores verden, datalogi og teknik er en yderst spændende fagområde, der fortsætter med at vokse i et hastigt tempo.

Relaterede grader og programmer

Comp Sci
  • Computer Science and Engineering, Minor
<li>Computer Science and Engineering, Master of Science Degree</li> <li>Computer Science and Engineering, dr.phil Degree</li>

Bacheloruddannelsen i datalogi og teknik er designet til at give dig et stærkt fundament i computing, matematik, naturvidenskab og teknik og lære dig at anvende denne viden til den virkelige verden computing problemer.

Kandidater har evnerne til at identificere teknologiske løsninger på problemer, der trækker på deres evner til at designe og udføre eksperimenter, analysere data og udvikle software eller computersystemer, der opfylder de ønskede behov.

Derudover vores program lærer vigtige færdigheder til at lykkes i den professionelle verden, herunder hvordan man kommunikerer effektivt med en række målgrupper, hvordan til at fungere på tværfaglige teams og hvordan de skal handle i overensstemmelse med faglige, etiske, juridiske og sociale ansvar.

Den Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET) er bestyrelsen, der akkrediterer ingeniør og datalogi programmer i USA. Den Bachelor of Science i datalogi og ingeniørvidenskab er akkrediteret af Engineering Akkreditering Kommissionen ABET. Kandidater fra ABET-akkrediterede programmer har en sikkerhed for, at deres investeringer og præstation er anerkendt af det verdensomspændende engineering samfund.

Krav

Vellykket ingeniørstuderende ankommer til universitetet med en stærk baggrund i matematik og videnskab. Vi anbefaler eleverne har taget fysik og kemi kurser i gymnasiet og er parat til at tage calculus som freshmen.

Alle studerende skal gennemføre universitetets centrale krav pensum. Større krav omfatter kurser i datalogi og teknik samt matematik. Elektive krav, taget under junior og senior år, giver dig mulighed for at udforske avancerede emner i datalogi og teknik eller koncentrere i et bestemte områder inden for feltet.

Mange studerende også udfylde en praktikplads som led i deres uddannelse. Hvis dit praktikophold opfylder afdelingens kriterier, kan du tjene op til tre enheder af akademisk kredit. Lær mere om vores praktik program.

Alle studerende skal udfylde en capstone projekt i deres senior år. I år lange kursus partnere små grupper af studerende med lokale virksomheder for at skabe et program eller program ønsket af virksomheden.

Karrieremuligheder

Vores Uddannelsen kombinerer datalogi og computer engineering at tilbyde de studerende en komplet fundament i både computer hardware og software. En 2012 undersøgelse fra Landsforeningen af ​​skoler og arbejdsgivere placeret både datalogi og computer engineering på sin liste over top 10 bachelorgrader for 2013. Vores kandidater har kompetencer i begge områder, hvilket giver dem en alsidig færdighed sæt værdsat af arbejdsgivere og forskerskoler.

Kandidater af programmet kan indpasses i en stærk gaming marked i regionen eller søge beskæftigelse i brancher lige fra militær til software til internetsikkerhed. Landsdækkende, efterspørgslen efter dataloger og ingeniører er stærk, da behovet for uddannede dataloger og ingeniører er stigende i områder lige fra sundhed til uddannelse til erhvervslivet.

Datalogi og ingeniørvidenskab kan være en lukrativ felt for kandidater. En 2011 undersøgelse fra Georgetown University Center på Uddannelse og Workforce rapporterede, at bachelor-grad indehavere i datalogi havde median indtjening på 98000 dollars, hvilket gør det til det tredje højeste betalende større for bachelorstuderende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Reno, Nevada
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Reno, Nevada
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen