Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Computer Science and Technology

Computer Science and Technology er en praktisk kunst. Da feltets grundlæggelse har det bragt samfund revolutionerende nyskabelser i underholdning, nyhedsmedier, lægehjælp, business, finans, kommunikation, uddannelse, videnskabelige undersøgelser, og mange flere områder. I denne, de oplysninger æra, Datalogi er en nøgle til et bredt og konstant voksende vifte af karrieremuligheder. Datalogi spiller en stadig vigtigere rolle i hverdagen, især i erhvervslivet.

Målet med undergrate program i computer videnskab og teknologi er at forberede eleverne til en karriere i anvendelsen af ​​datalogi og technlogy i industrien og business.Our studerende udføre forskning og studere med eksperterne i datalogi til at løse problemerne på mange områder, såsom online shopping og e-handel samt arbejde med virkelige verden applikationer såsom dataanalyse bag e-business og digitale hjem, data prøveudtagning og dynamisk begivenhed opdagelse i tingenes internet. På grund af omfanget af brugen af ​​internet i Kina, problemerne tilbyder store udfordringer. Resultaterne af studier og forskning vil blive almindeligt anvendt i forretningsforbindelser mellem Kina og andre contries rundt om i verden.

Studerende, der tager denne bacheloruddannelse, vil modtage undervisning på engelsk, men har stadig nogle kurser i relation til Kina, såsom kinesisk sprog og kinesisk historie. De kan også få selv er involveret i de fritidsaktiviteter, såsom rejser, kulturelle begivenheder og sportsbegivenheder ...

Adgangskrav

  • Ikke-kinesisk borger;
  • High school graduate;
  • 16 - 45 år;
  • Sund.

Bemærkninger: Ansøgere yngre end 18 år kræver akkompagnement af en værge, som bor i det kinesiske fastland.

Dokumenter i andre end kinesisk eller engelsk sprog skal vedlægges med notarized oversættelser på kinesisk og engelsk.

Ansøgningsmateriale

1.. Pasfoto - En nylig pas størrelse foto af ansøgeren 2. Xerox kopier af pas - Fotokopi af den første side, herunder personlige oplysninger og foto.

  1. Diplom for Senior High School 4. Udskrift til Senior High School
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Sun Yat-Sen University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
33,800 CNY
per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date