Bachelor i datalogi

Indiana University Kokomo

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i datalogi

Indiana University Kokomo

Måske du har været fascineret med computere hele dit liv, betaget med hver ny teknologiske fremskridt og omhyggeligt up-to-date på forkant fremskridt på området gør hver dag. Indiana University Kokomo tilbyder nu en Bachelor of Science i Datalogi grad designet til dig og din passion. Med en real-verden fokus og en kultur af evig opdagelse, en grad i Datalogi på IU Kokomo åbner dig op til uendelige muligheder.

Vi tilbyder grader inden teknologi for uanset din passion måtte være. Med en lidt anden fokus end vores Bachelor of Science i Informatik grad, når man studerer datalogi på IU Kokomo, vil du specialisere sig i udformningen af ​​de effektive software og hardware teknologier bag beregningsmæssige systemer verden har brug for og bruger hver dag.

Vores dygtige medarbejdere og fakultet vil være her for dig, fra Introduktion til datalogi til din endelige senior capstone projekt. Med fokus på den virkelige verden, fakultetet for IU Kokomo er lige så nysgerrige som du er. Som verden af ​​datalogi fortsat forhånd, vil du være her læring på forkant - og vi vil være der sultne at opdage og udforske højre sammen dig.

Datalogi Open House

Indiana University Kokomo fakultet fra School of Sciences, sammen med Office of Admissions, vil være klar til at besvare spørgsmål om den nye computer science grad.

Kom med os! Torsdag 23 marts - 17:30 til 07:30

  • Q & A om Datalogi BS grad og Informatik BS grad
  • Kort oversigt over Datalogi og Informatik
  • Karrieremuligheder
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Indiana University Kokomo
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Kokomo, Indiana
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Kokomo, Indiana
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen