Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Datalogi

Her lægges der vægt på videnskabelig computing og problemløsning. Studerende udvikle styrker i programmering - evnen til at instruere computere - så at maskinerne (ikke nødvendigvis mennesker) er mere produktive. Studerende undersøge teknikker til at gøre hardware (computere, robotter mm) udfører opgaver, de aldrig har gjort før, men blev altid capable.These kan være nye måder at repræsentere eller overfører data fra én kilde til en anden, montering flere data på mindre plads, kryptere data mv

Eleverne skal vælge mellem en "større" og et "område". Simpelthen sat, en "større" kræver, at du erklærer en mindre fagområde eller en anden større. En mindre er normalt en velordnet gruppe af 7 til 8 kurser, der eventuelt skal tages i den rigtige rækkefølge. Et "område" kræver ikke en mindreårig. I dette tilfælde vil du have plads til 4-5 valgfag, der skal tages med godkendelse af din rådgiver.

Typiske alternativer til mindreårige omfatter matematik, Forretning, Computer Information Systems. Men der er masser at vælge imellem. Pleje skal tages til følge den rækkefølge, som der skal tages disse kurser. Studerende kan ikke råd til at udskyde beslutninger indtil deres senior år, da de ikke kan være i stand til at få alle de klasser, der kræves for at fuldføre den mindreårige i et semester eller to. Kontakt venligst en rådgiver i Minor program.

Den største mulighed er især attraktivt for studerende, der kommer tilbage til en anden grad. Sådanne studerende skal gennemføre en særskilt grad kontrakt, der vil opfylde kravene i Computer Science program helt. Kontakt venligst med formanden for afdelingen.

Kernekompetencer: Programmering, Database design, SQL, mobile computing, styresystemer, algoritme design, software engineering.

Typiske Arbejdsgivere: Producenter af forsvarssystemer (missil implementering og kontrol) kontrolsystemer (designe NC-maskiner), operativsystemer, Fjernmåling software rumfart Robotics, spil programmering og mange andre. På det seneste er der en stor interesse for Datalogi store selskaber i den voksende software-industrien i Biologi kaldet bioinformatik.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Murray State University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date