Læs den officielle beskrivelse

Som Datalogi stor, vil du tage kurser i emner som:

  • Foundations of datalogi
  • Programmering og problemløsning
  • Datastrukturer
  • Sprog programmering
  • Systemanalyse og design
  • Database management
  • Software Engineering

Studieordningen har fokus på at bibringe et stærkt fundament i datalogi, mens indgyde en livslang kærlighed til læring -essentielle til succes i denne stadigt udviklende område. De kursusaktiviteter understøtter læring i både teori og praksis, undersøger de filosofiske fundament for den disciplin og give hands-on erfaring med den teknologiske problemløsning. De fleste kurser har en lab-komponent, der hjælper eleverne med at opbygge et stærkt sæt af tekniske færdigheder.

MC4

Vælg dit fokus

Bachelor of Arts / Bachelor of Science i Datalogi

Denne grad sporet tilbyder en omfattende undersøgelse af den disciplin af datalogi, forbereder kandidater til en karriere inden meget tekniske områder.

Bachelor of Arts / Bachelor of Science i Computer & Information Systems

Denne grad spor kombinerer praktiske aspekter af datalogi med fundament viden fra School of Business, forbereder kandidater til effektivt at udnytte teknologien i et erhvervsmiljø.

MC Experience

Institut for Datalogi og Fysik er et dynamisk miljø, energi af forholdet mellem en af ​​videnskab ældste discipliner, og en af ​​sin nyeste. Fysik beskriver fundamentet og byggestenene i den fysiske verden; datalogi er en af ​​de mest spændende områder at opstå ud af det regelsæt. Studerende af begge skal balancere teori og praksis, som de mestrer kunsten at problemløsning. På Institut for datalogi og fysik, tilbyder vi eleverne en chance for at opleve de udfordringer og belønninger for at løse problemer og overvinde udfordringer, ved hjælp af matematik og teknologi som værktøjer. Kommer fra en række forskellige baggrunde, computer science fakultet repræsenterer et rigt, varieret udvalg af færdigheder og ekspertise.

MC7

Hvordan du lærer

Hands-on erfaring kommer let, med et miljø, der giver de studerende masser af muligheder for at vise, hvad de ved og sætte deres kompetencer til at arbejde. State-of-the-art teknologi og dedikeret computer science labs sikre, at de rette værktøjer til læring er altid til rådighed. Studerende kan også skræddersy deres læring til deres mål, med muligheder for individuel læring og forskning.

Praktikophold hjælp datalogistuderende opbygge deres CV og deres kompetencer. Datalogistuderende har interneret med Office of Secretary of State of Mississippi, Mississippi Attorney General, US Army Corps of Engineers, General Electric, General Dynamics, Stennis Space Center, Hughes Aircraft, Teledyne Brown, Ergon Caterpillar, Inc., Horne, LLP, Mississippi Department of Information Technology Services, den Waterways Experiment Station, og mange flere.

Hvad du vil gøre

Deltag i Pi Mu Epsilon, en ære samfund for matematik, og bidrage til at fremme matematik på campus og samtidig støtte den videnskabelige udvikling af dine kolleger.

Hvor du vil gå

Nyuddannede

Nogle af vores seneste dataloger går i grad skole på Arizona State University, Mississippi State University og University of Florida. Andre er ansat på organisationer som Bomgar Corporation, Cellular South, og University of Mississippi Medical Center.

MC6

Udestående Alumni

MC Computer Science alumner er en succesfuld flok, hvilket gør en betydelig indvirkning på deres arbejdspladser, uanset hvor de går. For eksempel, Ann Speyer, der i øjeblikket er President og Chief Strategy Officer på A + regerings Solutions, Inc. (og tidligere fungerede som CIO i Smithsonian Institute). Eller Craig Lowery, en teknologi Strategist hos Dell Inc. Eller Steve Safigan, formand for Fundamenter til morgen (og tidligere grundlægger og præsident for Universal Tax Systems). Eller Brian Lang, en systemadministrator hos Cisco Systems. Eller Trent Townsend, en velkendt computer sikkerhed ekspert. Andre er ansat i Bank of America, IBM Corporation, Lockheed Martin, Trustmark National Bank, og den amerikanske Army Corps of Engineers.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Mississippi College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date