Read the Official Description

Den datalogi-program handler om problemløsning og evnen til at lære nye ideer og anvende dem. Det er fordi hjertet af software design er ikke sproget eller udvikleren miljø, men evnen til at definere et problem, analysere forskellige komponenter, og projektet og evaluere mulige løsninger, som alle er underlagt begrænsninger og begrænsninger, der ligger i en given computer.

Studerende skal forstå, at industrien skal der være mere end blot et arbejdsprogram. God software skal ikke kun arbejde, men skal være fuldt dokumenteret, klart skrevet, og let kan ændres til at opfylde skiftende og mere omfattende krav.

Oversigt

Inden for computer science undergår store forandringer som teknologiske fremskridt og behovet for computersoftware stiger. Studerende ind for dette område skal ikke se en bachelorgrad i datalogi som kulminationen på studier i marken. Tværtimod skal de se det som det første skridt i en efteruddannelse proces, som vil vare så længe de vælger at bo i området. Målet med Datalogi store er at give de studerende et stærkt fundament, som de kan bygge videre som felt ændres. Studerende kan modtage undervisning på områder som software design og projektledelse, objektorienteret programmering, design af algoritmer, operativsystemer, database management systemer, neurale netværk, computergrafik, netværk programmering, og mere.

Computer videnskab kurser er ofte forveksles med programmering kurser. I virkeligheden de kræver meget mere end at lære og beherske et programmeringssprog. Hjertet af software design ikke er det sprog, men evnen til at definere et problem, analysere forskellige komponenter, og projekt og evaluere mulige løsninger, som alle skal være skalerbar og robust. Dette skal også ske under den begrænsning, at de er underlagt begrænsninger og begrænsninger, der ligger i en given computer. Studerende skal forstå, at industrien skal der være mere end blot et arbejdsprogram. God software skal ikke kun arbejde, men skal være fuldt dokumenteret, klart skrevet, let kan ændres til at opfylde skiftende og mere omfattende krav, og udviklet til stabilitet, sikkerhed og korrekthed.

Lige så vigtigt, indeholder programmet en teoretisk base for datalogi og hjælper eleverne til at forstå at der er mere til datalogi end softwareudvikling. Studerende udvikler færdigheder, de kan bruge efter endt uddannelse, men de skal være parat til at indtaste et område, der er både forskelligartet og hurtigt skiftende, og de skal være i stand til at tilpasse sig nye teknologier. Det kræver et solidt teoretisk fundament med viden om, hvordan computere arbejde, og hvordan de udfører opgaverne i applikationssoftware. Det kræver, at de studerende tænke ud over at skrive software og udforske områder som neurale netværk, computergrafik, algoritme analyse eller videnskabelige anvendelser. Denne viden er en vigtig ingrediens til faglig udvikling, da det giver dem de værktøjer, de har brug for at analysere effektiviteten og evaluere forskellige programmerings- og data design muligheder og for at se de mulige fremtider som datalogi udvikler sig. Simpelthen give dem færdigheder, der kræves for at komme ind i computing erhverv ikke er tilstrækkelig. Hver elev skal være parat til at anvende, hvad han eller hun har lært, for at tilpasse sig de uundgåelige ændringer, der vil opstå. Hver skal også have evnen til at lære nye ideer og anvende dem.

Kandidater af Computer Science program er parat til at fortsætte deres uddannelse på kandidatniveau eller ansøge om entry-level positioner i industrien. Typiske entry-level job er programmør eller programmør / analytiker positioner.

Studerende med hovedfag i datalogi har to muligheder. Den første er den disciplinære spor og er designet til dem interesseret i at forfølge en karriere inden for områder som softwareudvikling umiddelbart efter endt uddannelse. Det har en vægt på centrale datalogiske emner, herunder grundlæggende teori og software engineering. Studerende vælger dette spor skal også vælge en mindreårig fra listen over tværfaglige mindreårige, der tilbydes af universitetet. De mest almindelige valg er Information Sciences og Business Administration, men der er andre muligheder. Det andet spor er en tværfaglig spor kombinerer datalogi og matematik kurser. Den er designet til at hjælpe eleverne med at forstå nogle af de mere komplekse principper, der danner grundlaget for emner som algoritme analyse, talsystemer, kodning, formsprog, og kryptering. Selvom det tjener også studerende, der karriere bundet efter endt uddannelse, er de studerende med interesse i at forfølge studier i datalogi opfordres kraftigt til at vælge dette spor. Studerende tager dette spor er ikke forpligtet til at vælge en tværfaglig mindreårig.

Alle registrerede studerende har adgang til universitetets computing faciliteter. Student konti give studerende mulighed for at få adgang til en bred vifte af både PC-kompatible og Macintosh-computere, Linux og databaseservere (for udvalgte kurser), forskellige software developer miljøer, og selvfølgelig internettet. Også på grund af afdelingens deltagelse i Microsoft Academic Alliance, der er indskrevet på kurser Computer Science er også berettiget til hjemmet brugsretten til en række forskellige Microsoft-produkter. Labs er åbent syv dage om ugen og er bemandet med konsulenter, der yder bistand til anvendelse af faciliteterne. Klasseværelser har også netværksforbindelser, som tillader demonstrationer af software og internet applikationer skal integreres med klasseværelset foredrag. Der er også en Computer Science undervisning laboratorium med 28 arbejdsstationer og display faciliteter, der understøtter Datalogi instruktion.

Datalogi kurser har en streng forudsætning struktur. Det er bydende nødvendigt, at de studerende lære, hvad kurser er en forudsætning for andre, og når de får tilbudt. Eleverne opfordres kraftigt til at tale med en rådgiver meget tidligt i deres college karriere.

Studerende søger oplysninger om læreren certificering bør kontakte Education Office.

Learning Outcomes

  • Studerende skal være i stand til at designe de logiske og informationsstrukturer er nødvendige for at skabe software, der kan løse problemer underlagt bestemte begrænsninger.
  • Studerende skal udvikle både skriftlige og verbale kommunikationsevner, der understøtter design og dokumentation af software produkter og hjælpe forsyningsselskaber.
  • De studerende skal kunne analysere software til at bestemme korrekthed og, hvis forkert, kunne fastslå årsagen til fejl og rette dem.
  • Eleverne skal forstå grundlæggende principper og teori om både computer hardware og software, og de matematiske grundlag, som datalogi er bygget.
Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date