Målet med vores bacheloruddannelse er at uddanne vores studerende i teorien og anvendelsen af ​​computerteknologi. Frem for alt skal vores studerende besidde de intellektuelle værktøjer, der gør dem i stand til at holde trit med den stadigt skiftende verden af ​​datalogi.

Vores mission er at give dem mulighed for at lykkes og trives i vores afdeling, så de kan uddanne sig med den mest grundlæggende og væsentlige viden fra grundlæggende til avanceret computerkendskab, fra logisk design, analyse til mikroprocessorer og indlejrede enheder. Derfor vil de have en bred vifte af karrieremuligheder, herunder hardware eller softwareudvikling, datakommunikation, systemanalyse og digital teknologi, edb-systemdesign mv.

Computer-Science-BKU-HCMUT-1024x683-1-1024x683.jpg

Uddannelse i Computer Science fra HCMUT-Bach Khoa, ingeniører kan tage en masse arbejde inden for computer og informationsteknologi

Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identifikation

Karrieremuligheder

Efter at have afsluttet computervidenskab fra HCMUT- Bach Khoa University , kan ingeniører tage meget arbejde inden for computer og informationsteknologi som:

  • Software design og software konstruktion til banker, finansielle, administrative og kommercielle organisationer mv.
  • Applikationsdesign og applikationskonstruktion til mobile enheder, E-handelsapplikationer, spil på computer og mobile enheder mv.
  • Administrere og opbygge sikkerhedsløsninger til computersystem og computernetværk.
  • Arbejder for software outsourcing virksomheder i USA, Japan og Europa markeder.

Mulighed for at overføre til vores partneruniversiteter

Studerende har 2 muligheder:

  • Mulighed 1: Studerende studerer ved HCMUT- Bach Khoa University i 4 år og får bachelor i computervidenskab uddelt af HCMUT- Bach Khoa University
  • Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år ved HCMUT- Bach Khoa University , kan studerende med økonomisk og faglig kvalifikation overføre til vores oversea partneruniversiteter i Australien de senere 02 år for at afslutte deres studie for bachelorgrad. Den officielle bachelorgrad uddeles af vores partneruniversiteter i Australien: University of Adelaide (ADL), University of Queensland (UQ). Fordelen ved denne mulighed er, at den studerende kan spare ca. 50% samlet gebyr (studiegebyr og leveomkostninger) i forhold til at studere i hele 4 år i Australien for at få en bachelorgrad uddelt af vores partneruniversiteter.

Pensum struktur

  • Studerende sprog: Engelsk
  • Træningstid: 04 år ved HCMUT- Bach Khoa University
  • Campus: HCMUT- Bach Khoa University campus
Lineær Algebra

Kontakt venligst eller besøge HCMUT- Bach Khoa University hjemmeside for yderligere information.

Program undervist i:
Engelsk
Ho Chi Minh City University of Technology

Se 13 flere kurser fra Ho Chi Minh City University of Technology »

Senest opdateret October 30, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019