Bachelor i datalogi

Bach Khoa University (BKU)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i datalogi

Bach Khoa University (BKU)

Målet med vores bachelor program er at uddanne vores studerende i teori og praktisk anvendelse af computerteknologi. Frem for alt må vores studerende besidder de intellektuelle redskaber, der sætter dem til at holde trit med den stadigt skiftende verden af ​​datalogi. Vores mission er at give dem mulighed for at få succes og trives i vores afdeling, så de kan opgradere med den mest grundlæggende og afgørende viden fra basis til avanceret computing viden, fra logisk design, analysere til mikro-processorer og indlejrede enheder. Derfor vil de har en bred vifte af karrieremuligheder, herunder hardware eller software udvikling, datakommunikation, systemanalyse og digital teknologi, computing system design, etc. Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identificere og løse problemer gennem hands-on træning tilbydes også til vores studerende på en kreativ, professionel, dynamisk og konkurrencepræget internationalt miljø.

Karriere muligheder

Efter endt uddannelse i datalogi fra BKU kan ingeniører tage en masse arbejde på områderne Computer og informationsteknologi som:

  • Software design og software konstruktion for banker, finansielle, administrative og kommercielle organisationer mv
  • Ansøgning design og anvendelse konstruktion til mobile enheder, E-Commerce applikationer, spil på computer og mobile enheder mv
  • Styring og opbygning af sikkerhedsløsninger til computersystem og computernetværk.
  • Arbejder for software outsourcing virksomheder i USA, Japan og Europa markeder.

MULIGHED at overføre til vores partner universiteter

Studerende har 2 muligheder:

  • Mulighed 1: Studerende studere på BKU i 4 år og få Bachelor of Computer Science tildeles af BKU.
  • Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år på BKU, kan eleverne med finansiel og faglig berettigelse overføre til vores Oversea partner universiteter i Australien de senere 02 år at færdiggøre deres undersøgelse for bachelorgrad. Den officielle bachelor graden tildeles af vores partner universiteter i Australien: The University of Adelaide (ADL), The University of Queensland (UQ). Fordelen ved denne løsning er, at den studerende kan spare omkring 50% samlede gebyr (studieafgift og levende regning) i forhold til at studere for fuld 4 år i Australien for at få en bachelorgrad tildeles af vores partner universiteter.
  • Studere sprog: engelsk
  • Træning varighed: 04 år på BKU
  • Campus: BKU campus
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen