Read the Official Description

Den Design Arts større er gearet til studerende, der er interesseret i grafisk design, Environmental Design og udvidelse inden for Visuel Kommunikation. Programmet indeholder en formel uddannelse i design med vægt på at fremme udviklingen af ​​problemløsning og design færdigheder, der er praktiske, bærbare og varig i hurtigt skiftende, teknologisk drevne, kreative områder.

Den Design Arts større består af Studio Kunst, Grafisk Design, Environmental Design, Kommunikation og engelsk Sammensætning kurser. Bredden af ​​pensum afspejler den tværfaglige karakter af programmet, og er struktureret til at fremme den intellektuelle og æstetiske forståelse af visuel kommunikation, miljømæssige design og fremme udviklingen af ​​problemløsning færdigheder.

Studerende på øverste niveau kurser vil lære at anvende designprincipper for en bred vifte af medier, herunder grafisk design til print og publicering og webdesign. Studio kurser integrere teknologi brug og kompetenceudvikling i et problembaseret læringsmiljø. Eleverne lærer at bruge standard professionelle design software som redskaber i designprocessen.

De miljømæssige designstudier udvikle design færdigheder gennem udforskning af skala problemer humane. Studiet kurser er typisk blevet centreret om en række virkelige verden projekter, der har medtaget udformningen af ​​business og opholdsstuer, redesign af industrielle floden facade i grønne områder og byfornyelsesprojekter at nævne nogle få. Studiet projekter har typisk faktiske kunder, med studerende reagerer på vigtige EU-spørgsmål, der kræver kreativitet baseret på design og problemløsning metoder.

Det endelige mål med programmet er at udstyre de studerende med den viden, problemløsende evne og design færdigheder, der sætter dem til at yde væsentlige bidrag som professionelle designere.

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date