Read the Official Description

Denne interdiscipinary større engagerer eleverne som digitale historiefortællere, give dem praktisk erfaring i digital skabelse biograf, skriver, handler, lede, præ-produktion og post-produktion, redigering, styring og distribution.

Den digitale biograf og medier stor giver eleverne mulighed for at opnå færdigheder i digitale medier skabelse, produktion og distribution. De udbudte valgfag give de studerende mulighed for at fokusere på deres område af interesse, hvad enten på skærmen eller bag kameraet. Valgfag i cross discipliner tillade studerende at finpudse deres håndværk ved hjælp af midler, der ikke er tilgængelige i det meste af Midtvesten.

Hvad gør programmet Distinctive?

WLC digital biograf og medier store selskaber har mulighed for at tjene kredit på spillefilm, der distribueres på tværs af mange markeder. WLC studerende har arbejdet på film som Rejsen til Paradis, som blev produceret i 2010 og er fordelt i Family Christian Stores og andre forretninger i hele verden. WLC studerende har tjent i professionelle roller og tjente professionel kredit i andre værker samt, herunder Mister Joakim at se dig, som blev produceret i 2013 af Salty Earth-billeder.

Den digitale biograf og medier større forbereder de studerende i kunst, business, kommunikation, og teater. Mens de store lægger vægt på digital storytelling, eleverne forbedre deres evner gennem samarbejde på tværs af beslægtede områder, der ofte deltager i projekter uden for klasseværelset med studerende i forskellige store selskaber.

Akademikere og FORSKNING

Salty Earth-billeder

Salty Earth Pictures er en nonprofit film og multimedia organisation dedikeret til at bruge underholdning og kunst til at dele Jesus Kristus med verden. Salty Jorden ejer en stor filmstudie i Fort Atkinson, hvilket er omkring 45 minutter fra kollegiet. WLC digital biograf og medier studerende har mulighed for at arbejde på produktioner med organisationen, som ejer en af ​​de største produktionsstudier i Midtvesten.

Christian Verdensbillede

Den digitale biograf og medier større på WLC minder studerende af den største historiefortæller i historien: Jesus Kristus. Klasser vil forberede de studerende til at fortælle deres historier gennem digitale medier, og også unikt rod i den hellige Skrift. Graden øger en persons evne til at fortælle positive historier med andre på både en personlig og professionel niveau.

Ud over klasseværelset

Spillefilm Movie Credit

Digital biograf og medier majors arbejder på virkelige film og tjene professionel kredit. Bedre end en praktikplads, WLC er velsignet at samarbejde med en af ​​de største studier i Midtvesten. Dette kan være en elevs mest værdifuldt redskab, når de søger beskæftigelse efter endt uddannelse.

KARRIERE

En bachelorgrad i digital biograf og medier fra WLC kan føre til en succesfuld karriere i en lang række områder, herunder at skrive, lede, redigering og distribution. WLC digital biograf og medier alumner har startet deres egen virksomhed, skrevet partiturer, arbejdede med missionerende organisationer, og samarbejdet om flere sprog / multimedie-projekter.

Med de færdigheder lært på WLC, digitale biograf og medier alumner er parate til at gøre en positiv forskel i deres lokalsamfund via digital storytelling. Alumni vil have den erfaring og indpodet værdier, der er nødvendige for at skabe den næste generation af positive film.

12
Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Wisconsin Lutheran College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date