Bachelor i digitale medier

Greenville University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i digitale medier

Greenville University

Den digitale medier store forbereder eleverne til at blive indholdsskabere i en verden, der konstant bliver formet af teknologi. Forberedelse omfatter dyrkning af analytiske og kritiske tænkning samt evnen til at arbejde og kommunikere med andre på komplekse tværfaglige projekter, som integrerer digital musik og grafisk design; webbaseret digital kommunikation; og internet udvikling færdigheder.

Find dit spor

Game Design & Udvikling

Eksperiment og studere spil. Lær video game design og prototyping-programmer. Komplet teoretisk og laboratoriearbejde, der fokuserer på videospillet udviklingsprocessen.

Film

Lær state-of-the-art teknikker og metoder til produktion og film teori.

grafisk design

Opnå færdigheder i den digitale-baseret design felt til web og print publicering.

Optagelse

Integrer lyd til digitale teknologier som video og web.

Internet Udvikling

Lær at designe banebrydende digitalt indhold og sætte det i aktion på nettet.

degree Planer

Sample grad planer giver et glimt af, hvad din tidsplan kan ligne som du fuldføre dette program.

 • 3 års Digital Media med Business Minor Plan
 • 3 års Digital Media Grafisk design Track med Business Minor Plan
 • 4-års Digital Media Plan
Greenville College

Adgangskrav

Greenville College indrømmer studerende, der ønsker at opnå en liberal kunst uddannelse i en evangelisk kristen kontekst. Medlemmer af dette samfund er enten engageret i Kristus, eller er sympatisk indstillet over for den kristne perspektiv.

Ansøgere vurderes ved overvejelse af deres akademiske rekord, testresultater, referencer, interviews, og deltagelse i fritidsaktiviteter. For at komme i betragtning til optagelse, skal eleverne indsende følgende:

 • En udfyldt Ansøgning om optagelse, herunder fuld reaktioner på ansøgningen essays
 • High School Afskrifter
 • College Afskrifter (hvis den studerende har deltaget i nogen gymnasier tidligere)
 • ACT eller SAT scoringer (kræves kun for at indtaste freshmen og overføre eleverne med færre end 30 kollegium kreditter)
 • Referencer (kun hvis ønsket af Admissions udvalget)

Admissions Office anmeldelser hver fil individuelt, så alle studerende, der ønsker at studere på Greenville College skulle udfylde ansøgningen processen. Men Greenville College Fakultet har etableret retningslinjer, som optagelse beslutninger generelt er lavet, som er:

Freshmen:

 • Afsluttet et kollegium preperatory pensum i gymnasiet
 • Rangeret i top 50% af high school klasse
 • ACT sammensatte af 18 eller SAT (Math + kritisk læsning) af 860
 • High School GPA på mindst 2,25 / 4,0

Overførsler:

 • Afsluttet mindst 12 overføres kollegium kreditter
 • College GPA på mindst 2,25 / 4,0

Bemærk: Hvis en studerende har gennemført færre end 30 kollegium kreditter, så high school rekord og prøveresultater er også brugt til at bestemme optagelse.

Bemærk: Hvis en studerende ikke er en indfødt engelsktalende, så kollegiet vil overveje TOEFEL i stedet for ACT eller SAT for en freshman og kan kræve, at TOEFEL for en overførsel studerende.

En nøjagtig kursus fordeling er ikke påkrævet, men kollegiet anbefaler mindst elleve af de minimumskrav seksten enheder optjent være i kollegium forberedende fag. Det anbefales stærkt, at der kommer ind studerende har:

 • fire års engelsk i gymnasiet
 • hver algebra og geometri én året
 • to år af fremmedsprog
 • mindst en af ​​året laboratorium videnskab
 • et års amerikansk historie.

Dog vil hver ansøger blive vurderet på grundlag af de individuelle legitimationsoplysninger forelægges kollegiet til støtte for ansøgningen.

* Særlige Bemærk: En studerende at tage en uddannelse grad med Greenville College, der indgiver en sammensat score på 22 på ACT (den sammensatte score skal indeholde skriftlig del af test) vil være i stand til at bruge deres sammensatte ACT i stedet for TAP / Illinois Basic Skills test . Bemærk, at ACT sammensatte score skal indsendes under optagelsesprocessen til Greenville College.

Greenville College indrømmer studerende på en rullende basis, så der er ingen specifik ansøgningsfrist. Studerende modtager meddelelse om optagelse inden for to uger efter deres optagelse fil er færdig. Admissions Udvalget forbeholder sig ret til at anmode om en personlig, on-campus interview med en ansøger, før den endelige indlæggelser beslutning.

Greenville College har ret til at nægte indrejse eller tilbagetagelse til enhver studerende efter eget skøn. Kollegiet diskriminerer ikke i sine uddannelsesprogrammer eller aktiviteter på grundlag af handicap, race, tro, hudfarve, køn eller national oprindelse, som er i fuld overensstemmelse med afsnit VI i lov Civil Rights af 1964 og lovene i staten Illinois .

Karrieremuligheder

DM Alumni karriere spænder bredt - fra Grafiske designere til professionelle fotografer og Videografer, fra lydteknikere til webudviklere og meget mere.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Greenville, Illinois
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Greenville, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen