International University Of Sarajevo IUS

Electrical and Electronic Engineering program dækker emner i anvendt naturvidenskab og matematik, elektronik, kontrol teori, telekommunikation og elektromagnetisme, samt design, analyse, optimering og styring af praktiske tekniske systemer. Dette program bygger på bredt funderet ingeniøruddannelse med speciale, selv-læring og udvikling.

Ud over de programmet kurser, der grundlæggende principper for økonomi, ledelse og samfundsvidenskab også inkluderet i studieordningen. Vores filosofi er ikke kun at uddanne ingeniører, men at forberede dem til fremtidige lederroller i branchen.

Praktik i teknik omfatter praktisk arbejde i laboratorier (Elektronik, komplekse systemer, Control Systems, Elektriske og telekommunikation), udvikling af færdigheder i programmering og brug af computere i ingeniørmæssig praksis, samt udvikling af ånden og en affinitet for teamwork og livslang læring. Afgangsprojektet er ofte forbundet med den aktuelle IUS forskning og / eller udføres i samarbejde med virksomheder uden for IUS.

  • Fire-årig grad
  • 240 ECTS
  • AQ Østrig akkrediteret
  • Maksimum 3600 euro om året (med stipendium, da kun stærke kandidater accepteres)
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra International University Of Sarajevo IUS »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
3,600 EUR
Deadline