Bachelor i elektrisk og elektronik

TED University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i elektrisk og elektronik

TED University

OM OS

"Ægte storhed er, når dit navn er som ampere, watt og fourier-når det er stavet med små bogstaver." (Richard Hamming)

Elektroteknologi og Elektronik Engineering er generelt en ingeniørdisciplin, der dækker spørgsmål vedrørende design, udvikling, vedligeholdelse, beskyttelse, kontrol, økonomi og styring af systemer, der opererer med stærke (el) og svage (elektroniske) strømme; og tilbyder løsninger og produkter på mange områder, såsom kommunikation, energi, forsvarsindustrien og sundhedssektoren. Derfor støder vi altid på en applikation inden for el- og elektronikteknik, hvor der bruges energi.

Elektroteknik og elektronikteknik, der udgør en fælles tværfaglig platform med forskellige områder, er ikke kun teknisk, men også social og økonomisk udvikling og fremskridt. På grund af sin konstant skiftende og evoluerende funktion har den brug for ingeniører, der holder sig opdateret om nye teknologier. At være et samfund, der ikke kun bruger den eksisterende viden og teknologi, men også selvdænkning og selvproduktion, samt at holde trit med de teknologiske fremskridt. Dette pålægger elektriske og elektroniske ingeniører og forskere store ansvar og pligter.

Formålet med vores afdeling er at gennemføre et "student-centreret", innovativt og interaktivt program, der vedtager nye undervisnings-teknikker og tilpasser sig den moderne verden i samarbejde med andre discipliner. Vores faglige læseplan gør det muligt for vores studerende at have en stærk faglig baggrund samt at være involveret i forskellige tværfaglige områder gennem mindre og dobbelte store programmer.

Vores mission

At producere kandidater, der er i stand til kritisk tænkning, livslang læring, arbejder i samarbejde, lærer og anvender reglerne for faglig adfærd og etik, tilpasser sig nye situationer og tilgange, kommunikerer effektivt og besidder en bred vision.

At producere, implementere og formidle viden ved at gennemføre forskning med høj indflydelse.

Undervisning og læring

"Uddannelse er det, der er tilbage, efter at man har glemt alt, hvad han lærte i skolen." (Albert Einstein

  • Uddannelsens sprog er engelsk.
  • En fleksibel pensum med opdateret bredde-dybdeforhold er udarbejdet for at give eleverne mulighed for at specialisere sig i overensstemmelse med deres personlige præferencer. Med henblik herpå overstiger antallet af kreditter for de nødvendige afdelinger ikke over halvdelen af ​​de samlede kreditter i et otte semesters semester, mens forholdet mellem de valgfrie kurser er 35-40%. Læreplanen giver studerende mulighed for at vælge kurser fra andre afdelinger af fakulteter såsom ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab og uddannelse. Studieordningen er også rig på at give studerende mulighed for at deltage i tværfaglige studier og at forbedre deres færdigheder ud over at tilbyde mindre og dobbelte store grader.
  • Det første år af programmet består af obligatoriske og valgfrie kurser fra områder som matematik, engelsk, samfund og naturvidenskab, der er baseret på et fælles kerneprogram, der har til formål at forbedre elevernes generelle færdigheder.
  • Det andet, tredje og fjerde år af programmet består af obligatoriske / valgfrie kurser undervisning i teknikker og principper for elektroteknisk-elektronikingeniør samt valgfrie kurser fra andre afdelinger, der giver eleverne mulighed for at få en mindre eller dobbelt hovedgrad. Nogle matematik, computerprogrammering, grundlæggende ingeniørkurser, som giver indsigt i elektroteknisk-elektronikteknik, defineres som krævede kurser. I tredje og fjerde år tilbydes forskellige valgfag, der understøttes af laboratorier inden for forskellige områder som elektromagnetik, elektronik, kommunikation og signalbehandling, kontrol, computer, energi og energi, hvilket giver de studerende mulighed for at blive eksperter i området vælge.

Karrieremuligheder

"Vælg et job, du elsker, og du bliver aldrig nødt til at arbejde en dag i dit liv." (Confucius)

Vores kandidater kan arbejde som ingeniører, forskere, konsulenter eller ledere i enhver offentlig eller privat organisation, der arbejder inden for områder som kommunikationssystemer, forsvarsindustrien, el- og energisystemer, styring og automatisering, elektroniske og digitale systemer. Vores kandidater kan også forfølge akademiske karriere i førende universiteter i Tyrkiet eller i udlandet.

Sommer Praktik

For at give erhvervsmæssig praksis involverer programmet to sommer praktikophold hver af dem er 20 dage. Disse praktikophold afsluttes i slutningen af ​​2. og 3. år i løbet af sommeren. Eleverne skal følge de regler, der er fastlagt i TED Universitets retningslinjer for praktik. Studerende kan være praktikanter hos de indenlandske eller udenlandske organisationer, der er godkendt af afdelingen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 3, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
8 måneder
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen