Vores bacheloruddannelse giver et solidt fundament i kerneemner kombineret med et område af specialisme, der er relevant for nye teknologiske udfordringer. Det blev udviklet til at anvende avanceret træningsteknologi fra de amerikanske partneruniversiteter.

Codeathon2018.jpg

Elektroteknisk og Elektronisk Engineering på HCMUT- Bach Khoa University vil udstyre studerende med moderne viden, faglige færdigheder og at anvende informatik

Programmet vil specifikt udstyre studerende med moderne viden, faglige færdigheder og evnen til at anvende informationsteknologi på en velkendt måde

Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identifikation

Karrieremuligheder

Efter at have afsluttet den elektriske

 • Design og konstruktion af software, hardware til automatisk styringsudstyr som kontrolenhed i bil, elektronisk udstyr, stregkodelæsningsudstyr, industriroboter, industrikæder.
 • Administrere og opbygge sikkerhedsløsninger til computersystem og computernetværk.
 • Arbejder for software outsourcing virksomheder i USA, Japan og Europa markeder.
 • Rådgivning, vurdering og udvikling af informationsteknologiske projekter og løsninger.

Mulighed for at overføre til vores partneruniversiteter

Studerende har 2 muligheder:

 • Mulighed 1: Studerende tager dette program vil bruge 04 år på at studere på HCMUT- Bach Khoa University . Studerende uddannet fra dette program vil modtage den grad - Bachelor of Electrical and Electronic Engineering ved HCMUT- Bach Khoa University
  • De første tre år: Programmet svarer helt til programmet på UIUC. Studerende vil fokusere på at lære den tværfaglige grundlæggende viden.
  • Det sidste år: Studerende vælger en af ​​de tre store koncentrationer at studere, herunder Power and Energy System, Kommunikationssystem og Control Engineering.
 • Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år ved HCMUT- Bach Khoa University , kan studerende med økonomisk og faglig kvalifikation overføre til vores oversea partneruniversiteter i de senere 02 år for at afslutte deres studie for bachelorgrad. Den officielle bachelorgrad uddeles af vores partneruniversiteter i Australien og USA: Universitetet i Queensland (Australien), University of Illinois i Urbana Champaign (USA), Det Katolske Universitet (USA), Rutgers University (USA), Macquarie University (USA) Australien). Fordelen ved denne mulighed er, at den studerende kan spare ca. 50% samlet honorar (studiegebyr og leveomkostninger) i forhold til at studere i 4 år i Australien og USA for at få en bachelorgrad uddelt af vores partneruniversiteter.

Curriculum Structure

 • Studerende sprog: Engelsk
 • Træningstid: 04 år ved HCMUT- Bach Khoa University
 • Campus: HCMUT- Bach Khoa University campus

Liste over kurser

Beregning af flere variabler

Kontakt venligst eller besøge HCMUT- Bach Khoa University hjemmeside for yderligere information.

Program undervist i:
Engelsk
Ho Chi Minh City University of Technology

Se 13 flere kurser fra Ho Chi Minh City University of Technology »

Senest opdateret November 3, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019