Bachelor i elektrisk og elektronisk teknik

Bach Khoa University (BKU)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i elektrisk og elektronisk teknik

Bach Khoa University (BKU)

Vores bachelor Kurset giver et solidt fundament i kernefag, kombineret med et areal på speciale relevant for nye tekniske udfordringer. Den blev udviklet til at anvende avanceret uddannelse teknologi fra amerikanske partner universiteter. Konkret vil programmet udstyre de studerende med moderne viden, faglige færdigheder, og evnen til kompetent bruge informatik & kommunikationsværktøjer og fremmedsprog i faglige aktiviteter; at fremme deres analytiske færdigheder, problem evaluere dygtighed og til hurtigt at tilpasse sig enhver arbejdsmiljø i fremtiden. Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identificere og løse problemer gennem hands-on træning tilbydes også til vores studerende på en kreativ, professionel, dynamisk og konkurrencepræget internationalt miljø.

Karriere muligheder

Efter endt uddannelse Elektrisk og elektronisk Engineering fra BKU kan ingeniører tage en masse arbejde inden for Computer og informationsteknologi som:

 • Design og konstruktion af software, hardware til automatisk styring udstyr som kontrolenheden i bil, elektronisk udstyr, stregkode læsning udstyr, industrirobotter, industrielle kæder.
 • Styring og opbygning af sikkerhedsløsninger til computersystem og computernetværk.
 • Arbejder for software outsourcing virksomheder i USA, Japan og Europa markeder.
 • Rådgivning, vurdering og udvikling af it-projekter og løsninger.

MULIGHED at overføre til vores partner universiteter

Studerende har 2 muligheder:

 • Mulighed 1: Studerende tager dette program vil bruge 04 år på at studere på BKU. Studerende er uddannet fra dette program, vil modtage graden - Bachelor of Electrical and Electronic Engineering af BKU
  • De første tre år: Programmet er helt magen til programmet på UIUC. Studerende vil fokusere på at lære den tværfaglige grundlæggende viden.
  • Det sidste år: Studerende vil vælge en af ​​de tre store koncentrationer for at studere, herunder Power og Energy System, kommunikationssystem og Control Engineering.
 • Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år på BKU, kan eleverne med finansiel og faglig berettigelse overføre til vores Oversea partner universiteter i de senere 02 år at færdiggøre deres undersøgelse for bachelorgrad. Den officielle bachelor graden tildeles af vores partner universiteter i Australien og USA: The University of Queensland (Australien), University of Illinois i Urbana Champaign (USA), katolske universitet i Amerika (USA), Rutgers University (USA), Macquarie University ( Australien). Fordelen ved denne løsning er, at den studerende kan spare omkring 50% samlede gebyr (studieafgift og levende regning) i forhold til at studere for fuld 4 år i Australien og USA for at få en bachelorgrad tildeles af vores partner universiteter.
 • Studere sprog: engelsk
<li>Tr&aelig;ning varighed: 04 &aring;r p&aring; BKU</li> <li>Campus: BKU campus</li>

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen