Read the Official Description

Bachelor of Electrical Engineering (Power Electronic & Drives) har til formål at producere kandidater med teknisk viden og færdigheder inden for effektelektronik og drev. Dette felt er i hastig vækst i takt med udviklingen af ​​elektriske og elektroniske engineering teknologier baseret på elektronisk Power Conversion teknologi og kontrol teknikker. Denne teknologi bruges til at designe og producere en effektiv og høj ydeevne, lille størrelse og miljøvenligt produkt. Anvendelse af magt elektronik og drive teknologi omfatter flere discipliner analoge og digitale systemer, magt konverter, sensor, forskellige typer af elektriske motorer, interface, computer og indlejret controller program.

Kursus Implementering

Dette kursus vil tage fire (4) år minimum og består af mindst 138 kredit timer.

Dette kursus vil blive gennemført med ca. 80% af kontakt timer, der lægger vægt teori og resten 20% møde time, der involverer de praktiske / laboratorieforsøg, computerstøttet læring og Problem Based Learning (PBL). Det tilskynder også andre end opgaveløsning, workshops job, industriel uddannelse og et sidste år projekt baseret på industriel problem aktive og samarbejdsaktiviteter læring.

Kandidater Karrieremuligheder

Ledige stillinger inden for de brancher, for ingeniører, der er dygtighed og praktisk orienteret som der vil blive produceret af UTeM har længe ikke er opfyldt. Masser af højtuddannede arbejdskraft i hele engineering sektor, herunder erhvervslivet magt, kontrol, instrumentering og automation, effektelektronik og Drive og Mekatronik i faglige niveau er påkrævet. Jobmuligheder for UTeM kandidater på disse områder vil være mere omfattende, når de er blevet udstyret med den tekniske viden og stærke praktiske færdigheder.

Field of værker for Bachelor of Electrical Engineering og Mechatronics Engineering kandidater omfatter: - Semiconductor fremstillingsindustrien - elektriske artikler fremstiller - høj-lav spænding komponenter fremstillingsvirksomhed - sektoren for vedvarende energi - olie- og gasindustrien - konsulenter Virksomheder - Højteknologi industrier såsom luft- og rumfartsindustrien - Automation System fremstillingsindustrien - Biomedicinsk ingeniørfirmaer - Software Development Sector - Forskning og udvikling Sektor

Nogle af de karriere felter, der er egnede omfatter Proces og Manufacturing Engineer, Design og Research Engineer, konsulentvirksomheder Engineer, test, kvalitet Engineer, System Engineer og Akademikere.

Program taught in:
Engelsk

See 17 more programs offered by Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM »

This course is Campus based
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
13,438
for det første år. 12,770.00 RM for de efterfølgende år.
Deadline
By locations
By date