Read the Official Description

Innovative elektriske ingeniører udvikler løsninger til fremtidens udfordringer: emission-fri elbiler, vedvarende energi, eller moderne kommunikationsværktøjer er kun et par områder, vi arbejder på. , Det er imidlertid ikke tilstrækkeligt for virksomheder at kun beskæftiger sig med den tekniske side af disse lovende områder. For at få succes på markedet, skal virksomhederne også overveje problemer fra et økonomisk synspunkt, samtidig med at behovene hos kunderne i tankerne. Her er der, hvor graden kurset "Elektroteknik, Business Administration og Økonomi" kommer i spil.

Ca. to tredjedele af kursusmaterialet beskæftige sig med emnerne for elektroteknik og informationsteknologi. Den tekniske del af studierne har fokus på de grundlæggende principper samt i dybden foredrag fra automatisering, energi og IT-områder. En bredt grundlag i business administration, såsom omkostningsregnskaber, Marketing, controlling, Økonomi eller erhvervsret, vil blive transporteret i den kommercielle del af studierne. Forelæsningerne fra den kommercielle del af studierne udbydes online, som giver de studerende mere fleksibilitet i deres tid samt deres fysiske placering.

Industrielle ingeniører er eftertragtede i arbejdet inden på grund af deres brede, tværfaglige studier. Mulige karriere omfatter projektledelse, styring af tekniske områder, og / eller planter overvågning eller teknisk salg.

Læringsmål

Uddannelsen "Elektroteknik, Business Administration og Økonomi" dækker de vigtigste emner for økonomi såvel som dem fra elektroteknik og informationsteknologi. Disse stærke discipliner forberede kandidater til de forskellige krav fra den moderne virksomhedernes verden. De beskæftigelsesområder er et resultat af de øgede krav fra de globale værdier. Undersøgelsen formidler de vigtigste metodiske redskaber sammen med en tværfaglig integration af kandidat.

Typiske erhverv

 • projektledelse
 • virksomhedernes ledelse
 • plante overvågning
 • kvalitetsstyring
 • teknisk salg

Teknisk område

 • grundlæggende såsom DC og vekselstrøm, måleteknik, IT, digital teknologi (grundlæggende undersøgelser),
 • specialisering i energiteknologi, IT, kontrol engineering, software engineering, effektelektronik, elektrisk energi distribution, digital informationsoverførsel, kommunikationssystemer (hovedundersøgelser)

Kommercielle område

 • generel business administration, markedsføring, regnskab, menneskelige ressourcer (grundlæggende undersøgelser)
 • basics og specialisering i økonomisk ret, omkostninger og indtægter regnskab, makroøkonomi, finansiering og styring, logistik, investeringer (hovedundersøgelser)

"Integration" kurser

kurser såsom statistik og projektstyring som en sammenhæng mellem de centrale emner for økonomi og teknologi samt færdiggørelse af undersøgelsen afhandling, praktik projektet og bachelorprojekt.

Rækkefølge for undersøgelse

 • 1.-3. semester: basics
 • 1.-3. semester: basics
 • 7. semester: integreret praktik fase og bachelorprojekt
Program taught in:
Tysk

See 11 more programs offered by Ostfalia University of Applied Science »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date