Read the Official Description

I uddannelsen "Elektroteknik og Informationsteknologi" studerende har valget mellem tre discipliner:

  • Automation
  • Elektrisk mobilitet og energisystemer
  • informationsteknologi

Undersøgelsen disciplin Automation dækker de centrale områder af Control Systems og Automation Engineering, og er centreret omkring processen og fabrik automatisering. Hos os vil du lære at udvikle og implementere automationsløsninger-løsninger til de mest forskelligartede tekniske systemer. Vi vil gøre dig fortrolig med edb modellering og simulering, og vise dig forholdet til den praktiske anvendelse af regulering, styring og overvågning af tekniske processer. Du vil udvikle indgående kendskab til elektriske drivsystemer og effektelektronik. Evnen til at håndtere software teknologier til tidstro systemer, Programmable Logic Controls og instrumentering og kontrol styrker din profil som en automatisering ekspert.

Hvordan kan energi transporteres til forbrugscentre over lange afstande, sikkert og uden tab? Hvordan kan energi opnås fra vinden og solen? Elektriske ingeniører bidrager til forsinkelsen af ​​klimaændringer og beskyttelse af miljøet. Undersøgelsen disciplin elektrisk mobilitet og energisystemer formidler faglig viden om både konventionelle og vedvarende metoder til elproduktion og gør eleverne fortrolige med intelligente systemer energi distribution og anvendelse. Elektrisk mobilitet er tæt relateret til området for vedvarende energi. En million elektriske biler vil blive drevet på gaderne i Tyskland i 2020. Lang sigt - i omkring 40 år - fossile brændstoffer i bytrafik, det vil sige biler med konventionelle motorer, vil blive væsentligt udskiftet. Electric Mobilitet er dermed en nøgleteknologi. Centrale emner betragtes i graden kurset er batteri systemer, ladestationer (biler), køretøjskoncepter, effektelektronik og kombinationen af ​​elektriske og forbrændingsmotorer af hybridbiler.

Hvordan virker en smartphone fungerer som en spillekonsol? Som studerende i denne grad kursus, vil du være i stand til at forstå og udvikle moderne teknologi. Forbrugerelektronik, mobilkommunikation og edb enheder og netværk alle hører til dette område. Undersøgelsen disciplin Informationsteknologi analyserer alle grundlæggende emner af telekommunikation som konditionering, behandling og analyse af oplysninger og dens beskrivende signal. Moderne transmission metoder gennem radiosignaler, elektriske ledninger eller fiberoptisk kabel er særligt vigtige i High-Frequency Engineering. Communication Systems håndterer emner starter med netværkskonfigurationen igennem til multimedia dataoverførsel. En vigtig vægt af denne disciplin er repræsenteret ved mobil og computer kommunikation, og den nødvendige hardware og software.

Foundation

De grundkurser er grundlaget for yderligere undersøgelse. Det grundlæggende i teknik, matematik, fysik, og beregningsmæssige engineering tilhører denne kategori.

Main Study

Studerende vil blive undervist grundlæggende ekspertise til en senere karriere i teknik, og den specifikke viden i den valgte disciplin undersøgelser vil blive uddybet. Desuden holdet projektet, studerende forskningsprojekt og praksis-baserede projekter samt bachelorprojektet er alle aspekter i denne fase.

Vigtigt kursusindhold i studiet den valgte disciplin er:

Automation: Software Engineering og databaser, edb arkitektur og styresystemer, reguleringsteknik, effektelektronik, elektriske maskiner og drev, strømforsyning, industrielle styringer og bussystemer

Elektrisk mobilitet og energisystemer: Software engineering, reguleringsteknik og simulering teknologi, effektelektronik, elektriske maskiner, strømforsyning og styring, industrielle styringer og bussystemer, elektrisk mobilitet

Informations teknologi: Software Engineering og databaser, signaler og systemer, informationsoverførsel, digitale systemer, højfrekvente teknik, kommunikationssystemer, computer arkitektur

Program taught in:
Tysk

See 11 more programs offered by Ostfalia University of Applied Science »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date