Bachelor i elektroteknik

University of Nevada, Reno

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i elektroteknik

University of Nevada, Reno

En uddannelse i elektroteknik forbereder eleverne til at udvikle løsninger på presserende problemer på områder som magt, kommunikation, databehandling og netkommunikation.

Elektriske ingeniører arbejder med elektromagnetiske felter og elektricitet til brug i kommunikation, bioteknologi applikationer og elektroniske kredsløb. Kernen i elektroteknik er evnen til at arbejde med sensorer, erhverve data, kommunikere elektronisk, proces- signaler og informationer, model komplekse systemer, og integrere forskellige kilder til energi i distribuerede systemer.

Fokusområder

Du har mulighed for at vælge at forfølge din elektroteknik grad med en vægt på enten vedvarende energi eller biomedicinsk teknik.

Vedvarende energi: Studerende forfølger denne vægt tage de samme nødvendige kurser som alle andre elektriske engineering store selskaber, men de fokuserer på energirelaterede emner til deres senior år tekniske valgfag.

Biomedicinsk teknik: Studerende forfølger denne vægt er forpligtet til at tage yderligere tre introduktionskurser i biologi og kemi, men de har færre tekniske elektive krav, som skal omfatte kursusaktiviteter i biokemi og biomedicinsk teknik.

Bacheloruddannelsen Programmet fokuserer på at give de studerende dybde af viden, bredde af viden og professionalisme.

Vores kandidater er i stand til at anvende specialiseret viden i praksis eller avanceret undersøgelse af elektroteknik, herunder videnskabelige principper, stringent analyse og kreativt design.

Derudover kandidater udvikle en bred vifte af viden, herunder oplysninger om de væsentligste aktuelle emner i elektroteknik, til produktive karriere i den offentlige eller private sektor eller for udøvelse af graduate uddannelse.

Endelig vores kandidater er i stand til at kommunikere klart og arbejde etisk i teams i et komplekst moderne miljø. Kandidater vil engagere sig i livslang læring for at tilpasse sig ændringer i kravene i deres erhverv.

Krav

Ud over centrale krav pensum, elektroteknik studerende tage kurser i teknik kommunikation, matematik og naturvidenskab, og ingeniørvidenskab og design.

Studerende også udfylde tekniske elektive krav, typisk i løbet af senior år. Valgfag giver dig mulighed for at fokusere på emner, der interesserer dig, men alle studerende skal have mindst ét ​​kursus fra følgende fem valgfrie områder:

 • kommunikation
 • Kontrol
 • elektronik
 • Elektromagnetisme
 • Power

Derudover kan de studerende tage valgfag i computere, selv om dette ikke er påkrævet.

Fokusområder

Hvis du vælger at fuldføre et område med vægt på enten biomedicinsk teknik eller vedvarende energi, kan du have alternative tekniske elektive krav. Se kursuskataloget for specifikke valgfrie klasser.

Capstone krav

Som seniorer, alle elektriske engineering majors tage to capstone klasser, hvor de anvender viden i løbet af deres uddannelse mod design og skabelse af en industri-relevant elektroteknik projekt.

Credit for praktikophold

Op til tre enheder af praktikplads kredit kan også anvendes mod graden.

Karrieremuligheder

Elektriske ingeniører bære mange hatte i dag, takket være den brede vifte af områder, der kalder på deres ekspertise. Med kommunikation, computere, netværk og systemer spiller centrale roller i driften af ​​næsten alle virksomheder, elektriske ingeniører er afgørende for at bevare og udvikle de systemer, der understøtter vores samfund.

Karrieremuligheder for elektriske ingeniører omfatter opgaver som følgende:

 • Kommunikationsudstyr design
 • Elproduktion og distribution
 • elektronik
 • Billede og signal systemer
 • Instrumentering design
 • Design og udvikling af vedvarende energikilder
 • Optisk og laser system design
 • Robotteknologi design
 • Sensordesign

Derudover elektriske ingeniører generelt nyder solid indtjeningspotentiale. Elektroteknik store selskaber havde median indtjening på $ 85,000 i 2011, ifølge en rapport fra Georgetown Universitets Center på uddannelse og Workforce, hvilket gør dem til en af ​​de top-indtjeningsmuligheder majors til bachelorgrad indehavere.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Reno, Nevada
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Reno, Nevada
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen