Polytechnic Institute of Tomar Elektrotekniske og Computer Engineering

Elektrotekniske og Computer Engineering

Målsætninger

Den Elektrotekniske og Computer Engineering grad (LEEC) er designet således, at give de studerende solide videnskabelige og teknologiske fundament for at opfylde de nuværende og fremtidige krav på arbejdsmarkedet. Kandidater fra denne grad tilbydes en bred vifte af karrieremuligheder, der udmønter sig i høj beskæftigelse.

Bestående to store områder (Industriel Automation og Energi), graden er at give første cyklus niveau fagfolk parat til at udføre opgaver med videnskabelige nøjagtighed og teknologiske aktualitet i de forskellige el- og elektronik relaterede domæner. Kandidater fra denne grad erhverve varierede og alsidige færdigheder til at udtænke, designe, planlægge og gennemføre systemer inden for områder som kontrol, automation, robotteknologi, energi, maskiner, elektriske køretøjer, elektriske installationer, domotik, elektronik, telekommunikation og produktion og anvendelse af elektrisk strøm .

Under hver akademiske år, er ekstra klasse aktiviteter udføres, nemlig seminarer, konferencer og ekskursioner, der i høj grad bidrager til videnskabelig uddannelse af studerende og deres kontakt med industrielle virkelighed.

Retningslinjerne programmet lægge særlig vægt på forskning og udvikling for anvendt projekter i partnerskab med virksomheder, erhvervsorganisationer (Nersant), erhvervsorganisationer (Acitofeba), industriel innovation laboratorium (Line.ipt) og forskningsinstitutioner (TI - Telekommunikation Institute, og ISR - Institut for Systemer og Robotics) som en strategisk drivkraft for økonomisk udvikling, innovation og vækst i produktionskapaciteten.

faglige mål

Kandidater fra dette program vil være parat til at udvikle deres erhverv i en bred vifte af sektorer:

 • Telekommunikation og elselskaber;
 • Kontrol operatører og automatiserede produktionssystemer;
 • Virksomheder, der beskæftiger sig med vedvarende energi og energi revision;
 • Fødevarer forarbejdning, transport og forbruger varer industrien;
 • Industrielle systemer vedligeholdelse operatører;
 • Producenter og leverandører af elektrisk og elektronisk udstyr;
 • Installation, design og teknologisk udvikling selskaber;
 • Software produktion og vedligeholdelse selskaber;
 • Undersøgelse, projekt- og konsulentydelser enheder;
 • Tilsyn og standardiseringsorganer;
 • Uddannelse, forskning og uddannelse institutioner.

Læringsresultater

Major / Branch i Energi: Kandidater i Electronic and Computer Engineering hovedfag i Energi skal kunne designe, implementere, udforske, administrere og vedligeholde anlæg til forsyning, omdannelse og anvendelse af energi overholder sikkerhedsbestemmelserne samt design, vælge og vedligeholde energi udstyr af industrielle enheder og af elektroniske, elektromekaniske og automationssystemer fra udvindingsindustrien, forarbejdning og tekniske installationer. De vil også have kompetencer på områder som vedvarende energi, energistyring og kvalitet og projektledelse.

Major / afdeling i Industrial Automation: Kandidater i Elektronik og Computer Engineering hovedfag i Automation bør være i stand design, styre, kontrollere og vedligeholde industrielle systemer, nemlig automatiske produktionssystemer, automatiske kontrol og tilsyn processer, robotsystemer kontrolsystemer og kommunikationssystemer. De vil også være bekendt med elektroniske systemer, elektromekaniske drivsystemer, elektriske og telekommunikationssystemer og projektledelse.

Program undervist i:
Portuguese (Portugal)

Se 9 flere kurser fra Polytechnic Institute of Tomar »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato