Læs den officielle beskrivelse

Elektroteknologi spiller en rolle i alt involverer elektricitet og magnetisme. For eksempel i udviklingen af ​​elektriske motorer til biler eller udformningen af ​​de nyeste trådløse chips til mobiltelefoner. Elektroteknologi er afgørende i næsten alle moderne teknologi: fra at læse information på en DVD til signalbehandling i medicinsk udstyr.

Hos TU / e, for eksempel, har vi fokus på trådløs overførsel energi. Hvad betyder det for fremtiden? Antag batteriet på din mobiltelefon eller tablet er altid fuldt opladet, så vil du ikke brug for en separat oplader. Og du kan bruge dit TV hvor som helst, fordi du ikke vil have til at sætte den i!

Arbejde på fremtiden

Elektro arbejder på fremtiden og det er tydeligt i feltets applikationer. Dette er grunden til undersøgelsen er gearet til tre samfundsmæssige temaer, som du bliver fortrolig med det første år:

  • Kommunikation (The Connected World): såsom en chip der fungerer ved hjælp af lys i stedet for elektriske signaler, Bluetooth eller WiFi
  • Healthcare (Pleje og Cure): medicinske anvendelser såsom en MR-scanner eller behandling kræftceller ved hjælp af elektromagnetiske bølger
  • Miljø (Smart og bæredygtigt samfund): begrænsede ressourcer som olie og gas vil i sidste ende blive opbrugt. Alternativer er sol og vind. Men vinden ikke blæser konstant. Hvordan kan du lagre energi? Hvordan kan du gemme elektricitet?

Typisk Elektroteknik i Eindhoven

Electrical Engineering i Eindhoven, med mere end et hundrede og tredive første års studerende, er den største elektroteknik undersøgelse i Holland. Alligevel Elektroteknologi er fortsat et relativt lille studie med et stimulerende miljø, hvor du kan oprette et godt forhold til undervisere og medstuderende.

Afdelingen har ikke alene fået en række internationale relationer, men også gode kontakter til førende ingeniørvirksomheder og forskningsinstitutter i Brainport Eindhoven Region. Det betyder, at de mange deltidsansatte professorer, inspirerende gæsteforelæsninger, praktikophold og udflugter giver lidt ekstra.

Den elektriske ingeniørstuderende forening Thor sørger for, at der ud over dine studier, er der masser af andre aktiviteter, du kan engagere sig i med dine medstuderende.

Højest vurderet i Guide til universiteter

Vejledning til universiteter 2016 har udpeget TU Eindhoven den bedste teknologi universitet i Holland for tolvte gang i træk. I vejledningen af ​​universiteter 2015 modtog Electrical Engineering bacheloruddannelse den topkarakter "Topkarakter Programme 2015".

En undersøgelse for dig?

Er din vigtigste interesse naturvidenskabelige fag? Er du nysgerrig om verden omkring dig og ser du ting, der er nødvendige for forbedringer? Ønsker du at vandre fra den slagne vej, er du ambitiøs og bliver man inspireret af tanken om, at din indsats kan bidrage til at gøre en positiv ændring i folks daglige liv? Så Elektro er noget for dig!

NVAO akkreditering

Dette program er juridisk anerkendt og akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO).

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Eindhoven University of Technology »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date