Bachelor i energi, olie og gas management

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i energi, olie og gas management

University of Nicosia

 • Varighed (år): 4
 • Kvalifikation Tildelt: Bachelor of Science i Energi, Olie og Gas Management
 • Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle)
 • Undervisningssprog: Engelsk (første og andet år kurser udbydes også på græsk)
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Formål

Programmet giver eleverne overordnet viden om energi, olie og gas ledelse. Den er designet til at forberede fremtidige juniorkonsulenter og forretningsforvaltere for den nye olie- og gasindustri på Cypern for at være fuldt uddannet og kompetent inden for alle aspekter af ledelse, økonomi, lovgivning og teknologi, så de kan fungere effektivt i denne nye industri.

Målsætninger

Den foreslåede Bachelor grad er designet til at have læringsresultater relateret til: viden, anvendelse af viden og forståelse af olie og gas teknologi og styring af energi. Studieordningen udstyrer eleverne med teoretisk og praktisk viden, efterforsknings- og analytiske færdigheder og forståelsen af ​​de forretnings- og ledelsesprocesser, der er nødvendige for at udvikle en karriere inden for olie- og gasindustrien.

Programmet har både en akademisk og markedsorientering. Det er således målrettet studerende, der har til hensigt at forfølge post-graduate studier, såvel som dem, der kommer ind på arbejdsmarkedet efter eksamen.

Karriereudsigter

Det forventes med næsten sikkerhed for, at opdagelsen af ​​olie og gas i Cypern eksklusive økonomiske zone vil bede etablering af nye virksomheder og aktiviteter med et stigende antal jobmuligheder. Disse job forventes at være i tre relaterede kategorier:

 1. Erhvervsarbejdere som mekanikere, svejsere, vvs-installatører, elektrikere specialiseret i olie- og gasindustrien. Dette behov kan bedst tilfredsstilles med tekniske / erhvervsuddannelser.
 2. Erhvervsledere og ledere med en grundig forståelse af olie- og gas- og hjælpeindustrien, der kan fungere og udføre fremragende i denne nye industri. Dette er behovet, der bliver opfyldt med det nuværende program.
 3. Mere science-orienterede tekniske personale, der kan være i øjeblikket arbejdsløse indehavere af grader i kemi, fysik, matematik, teknik, biologi, geologi mv som vil deltage i en post-graduate-program og gøre dem til højt niveau teknisk / ingeniør personale for de forskellige operationelle teknologier og processer.

Dette behov kan opfyldes med en post-graduate uddannelse i Olie og Gas Technology.

Adgang til videre studier

Studerende, der får kandidatuddannelsen i Energi, Olie og Gas, har flere muligheder for yderligere studier:

 1. En Master of Science (MSc) grad i Olie og Gas eller energiteknologi.
 2. En anden relateret post-graduate grad som Master i Laws (LLM) grad med en relateret specialisering. Dette Masters vil ikke kvalificerer dem som advokater, men den viden vil være betydelige og meget nyttigt.
 3. En professionel kvalifikation, som ACCA eller Institut for Marketing for specialiseret viden i et forretningsområder funktionelt område, som vil være en ideel kombination med deres tidligere bachelor baggrund.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Den studerende skal udfylde 240 ECTS og alle krav program.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Learning Outcomes

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, bør den studerende være i stand til:

 1. Udnytte viden og forståelse for konventionelle erhvervslivet emner som generelle regnskab, økonomi, ledelse, marketing, forretningsret og finansiering.
 2. Udvise sådanne færdigheder, der kræves ved forhandling, driftstyring, olie- og gasregnskab og projektstyring for energisektoren.
 3. Kritisk vurdere grundlæggende naturvidenskabelige begreber og principper for fysisk geologi, råolie geologi og energiteknologier.
 4. Udnytte grundlæggende viden om olie- og gasteknologi og anvende sikkerheds- og risikovurderingsteknikker.
 5. Vis viden og forståelse inden for lov om olie og gas, miljø og havretten.
 6. Analyser og evaluer økonomien inden for energi, olie og gasindustrien og olie- og gasmarkederne.
 7. Kommunikere klart EU's energi- og miljøpolitik samt geopolitiske sikkerhedsspørgsmål.
 8. Analyser og evaluer kritisk aktuelle miljøemner som klimaforandringer, vedvarende ressourcer og bæredygtighed.
 9. Administrer ens egen læring og udvikling, herunder tidsledelse og organisatoriske færdigheder med henblik på at planlægge og gennemføre et stort uafhængigt projekt.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
8,940 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.120 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school