Bachelor i engelsk sprog og litteratur

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i engelsk sprog og litteratur

Bilkent University

Studieordningen af ​​det engelske sprog og litteratur afdeling omfatter studiet af mytologi, britiske samfund og kultur, og litterære genrer og perioder fra gamle og Mellemøsten engelsk til det attende, nittende, tyvende og enogtyvende århundrede. Den omfatter også postkoloniale studier og litteraturteori. Instituttets program er designet omkring kritisk læsning, skrivning og tænkning. Eleverne lærer at læse kritisk, til at skrive klart og overbevisende, at udtrykke sig og kommunikere på et akademisk niveau i engelsk, og til at udvikle intellektuelt; valgfag give dem mulighed for at udvide deres akademiske og kulturelle horisont.

Hvorfor studere på Bilkent Universitet


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst omfatter de videnskaber, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Sin omfattende campus giver en komfortabel base for akademiske studier og somme engagement, og samtidig have fordelene ved at være tæt på en blomstrende metropol. Studerende kan pendle til campus via den gratis shuttle-system.


Bilkent University rangerer 32. i den konstituerende Times Higher Education 100 under 50 liste over verdens bedste unge universiteter. Ifølge ISI Citation Indexes, Bilkent fortsat rangerer højt i Tyrkiet i antallet af offentliggjorte papirer pr fakultet medlem og rangerer højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen