Read the Official Description

Bachelor i engelsk

Den engelske afdeling fremmer elevernes kærlighed til litteratur gennem stringent undersøgelse af tekster, udfordrende diskussion, tankevækkende skrivning og undervisning i forskellige teoretiske tilgange. Studerende udforske værker af vigtige forfattere i flere genrer fra mange lande og tidsperioder, samt ideer, kulturelle værdier og debatter litteratur gaver, støttet af et fakultet med forskellige tværfaglige interesser.

De færdigheder praktiseres i vores pensum skabe en dybere forståelse af det engelske sprog, selvstændig tænkning og kritiske skarpsindighed, som alle forberede eleverne til så forskellige karriere som reklame, kreativ skrivning, jura, journalistik, public relations, udgivelse og undervisning.

Majoren

De krævede kurser er designet til at hjælpe studerende opnår en følsomhed over for sproglig nuance og magt, og en evne til at kommunikere overbevisende.

Krav: Mindst 11 kurser Der er fire centrale kurser, der er nødvendige for den engelske store, to taget på sophomore niveau, to på senior:

  • ENGL 201 Kritisk læsning
  • ENGL 202 Tekster og Contexts
  • ENGL 402 Literary Criticism ELLER ENGL 403 Aktuel tekstteori
  • ENGL 420 Senior Seminar i Litteratur

Ud over disse fire kurser, vil majors vælge (i samråd med deres rådgivere) syv kurser fra afdelingens tilbud, der vil udvide og uddybe deres litterære studier. Mindst et kursus fra disse syv skal afsættes til litteratur før 1800, og mindst fire af dem skal være 300 niveau eller derover.

Minor

Denne mindre er designet til den studerende, der ønsker at læse, diskutere, og nyd romaner, skuespil, historier, digte og litterær teori som en del af en bred liberal uddannelse. Den mindre i litteraturen består af minimum 24 point:

  • ENGL 201 eller ENGL 202, plus en ekstra 200-niveau kursus
  • Fire kurser i litteratur nummereret 300 eller derover. Rådfør med en departementale rådgiver eller den afdeling stolen i at vælge disse klasser.
Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University of Redlands »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date