Read the Official Description

Formålene med de engelske kurser er at hjælpe den studerende lære at skrive med en høj grad af nøjagtighed, effektivitet og flydende; at lægge vægt på forskning teknikker, specielt for potentielle studerende i engelsk; og for at hjælpe den studerende til at udvikle evnen til at læse kritisk og anerkendende bedst af engelsk, amerikansk og kontinental litteratur.

Core Curriculum Krav (engelsk)

Core Curriculum: Generelle krav til alle grader opfyldes ved at tage ENG 101, 102, og mindst tre timer (nogle grader kan kræve seks timer) i en sophomore litteratur kursus med en ENG præfiks. Første trimester freshmen og første trimester overføre eleverne skal tage engelsk sammensætning sekventielt.

Studerende, der tager en junior-niveau engelsk kursus (300-niveau) skal have afsluttet ni timer i engelsk forud for at tage en junior-niveau engelsk kursus; Ligeledes skal de studerende, der tager en senior-niveau engelsk kursus (400-niveau) have fuldført tolv timer i engelsk, før der træffes en senior-niveau engelsk kursus.

Standarder for optagelse

  • Freshmen udfylde den ansøgning om bachelor indlæggelser - Send din $ 40 ansøgningsgebyr - Send i din officielle ACT eller SAT scoringer - Send i din officielle gymnasium udskrift - Send i beviset for mæslinger, skal fåresyge, røde hunde (MFR) immuniseringer (har haft én MFR-skud i de sidste ti år eller to MFR-skud i dit liv) -. Hvis du har taget kollegium klasser i gymnasiet, så ring til kollegiet og bede dem om at sende os en officiel og endelig kollegium udskrift.

See 8 more programs offered by William Carey University »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
350 USD
per kredit time
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date