Read the Official Description

Western Michigan University og Aquinas College er partnere i en Innovative ingeniørprogram Der meldes en liberal arts uddannelse med rod i den katolske og dominikanske tradition med ressourcer og ekspertise hos et større offentligt forskningsuniversitet. Grader er tilgængelige i industrielle og iværksætterteknik og i civilingeniør (ventende), og begge er akkrediteret af ABET's Tekniske Akkrediteringskommission.

Generel uddannelse og forudsætningskurser undervises af Aquinas fakultet. Ingeniørkurser undervises af WMU fakultet. Studerende uddannes med både en associate of arts grad fra Aquinas og en bachelor af videnskab grad i teknik fra WMU.

Hvorfor studere Engineering?

 • Du løser store problemer, der påvirker samfund i modsætning til enhver anden karriere!
 • Karriere inden for ingeniørarbejde er blandt de mest eftertragtede, velbetalende felter i verden. De er udfordrende og kreative og har en tendens til at have stor jobtilfredshed.
 • Ingeniører, forskere og teknologer lærer færdigheder, som kan overføres til flere brancher, hvilket gør dem markedsførbare over hele verden.
 • Mulighederne er globale - du kan vælge, hvor du skal anvende dine evner. Lev hvor du vil!
 • Grader i ingeniørvidenskab og videnskab giver forberedelse til andre faglige grader som lov, medicin og erhvervsliv.

Hvorfor AQ?

 1. Fremragende undervisning og mentorskab på et katolsk liberalskole med små klasser og mange muligheder for personlig opmærksomhed og vejledning.
 2. Stærk STEM (videnskab, teknik, teknologi og matematik) programmer med dedikerede professorer og alle foredrag og laboratorier undervist af professorer (ingen TA'er).
 3. Privat liberal arts college uddannelse på bekostning af in-state undervisning.
 4. Højt bedømt college for bæredygtighed, med spændende muligheder for deltagelse, kreativitet og initiativ.
 5. Integration af den liberale kunst med STEM, som er et salgsargument med arbejdsgivere.
 6. Smuk campus i skovklædte omgivelser med stier, damme og adgang til Fisk Lake.
 7. Kun 10 minutters kørsel fra downtown Grand Rapids.
 8. Lille, tilgængelig campus med et stærkt samfundsliv.
 9. Mange muligheder for servicearbejde og praktikophold.
 10. Inddragelse i studentesport og klubber og studere i udlandet muligheder.

Hvorfor WMU?

 1. Alle ingeniørprogrammer er akkrediteret.
 2. WMU er en Carnegie-klasses forskningsinstitution, der giver mulighed for master- og ph.d.-spor.
 3. Elson Floyd Hall, der ligger ved Business Technology Research Park på WMU's Parkview Campus, er en $ 100 millioner forskningsanlæg med 75 laboratorier til rådighed for vores studerende.
 4. Med 3.000 studerende giver Floyd Hall en lille collegeoplevelse, mens WMU giver de ressourcer og erfaringer, der følger med et stort universitet.
 5. Lær af fakultet, der er nogle af de bedste sind i deres fagområder og er forpligtet til at fremme både akademiske og karrieremuligheder for studerende.
 6. Bliv involveret! WMU har næsten 400 studerende organisationer, med over 30 engageret i ingeniørvidenskab og anvendt videnskab.
 7. Vores pædagogik er, at eleverne lærer teknik ved at lave ingeniørarbejde. Du får øjeblikkelige muligheder.
 8. Karrieremuligheder er globale, og vi prale af en 92-procentig efter sekundær succesrate. Vores Career Advising-team er vært for branchens ledere til præsentationer, hjælper med CV-gennemgang, interviews med praktikforløb og lønforhandlingsstrategier. Højskolen er vært for en ingeniør karriere dag hvert fald, hvilket bringer mere end 140 virksomheder til campus.
 9. Vores Industrial and Entrepreneurial Engineering-program er et af de første akkrediterede programmer i landet, der kombinerer et traditionelt industrielt ingeniørfag med iværksætterfokus, hvor design, kreativitet og innovation er understreget i hele læseplanen.
 10. STEM Talent Expansion Program (STEP) giver gratis vejledning inden for videnskab, matematik og ingeniørkurser.

Adgangskrav

I modsætning til mange andre skoler fastsætter WMU og Aquinas ikke kvoter for optagelse til ingeniørprogrammer; Studerende, der opfylder kravene i føringeniørprogrammet, optages til det program, de vælger.

For Freshmen Studerende:

Studerende vil sende Aquinas College ansøgning om optagelse (vælg Engineering som den påtænkte akademiske interesse). Aquinas College vil gennemgå og træffe endelige optagelsesbeslutninger på vegne af partnerskabet.

Studerende, der opfylder Calculus I beredskabskriterier, kan begynde i studieordningen umiddelbart i deres første år hos Aquinas. For at være Calculus Jeg er klar, skal eleverne have opfyldt et af følgende kriterier:

 • ACT Math Subscore på 27 eller højere
 • SAT Math Subscriber på 640 eller højere
 • AP Calculus test score på en 4 eller 5
 • Afsluttet Aquinas Pre-Calculus MS-114 kursus med en 'C' eller bedre

Studerende kan ansøge til WMU College of Engineering og Applied Sciences ved udgangen af ​​deres sophomore år på Aquinas. WMU vil gennemgå og træffe optagelsesbeslutninger på vegne af partnerskabet.

For Transfer Studenter:

Indgående overførsler uden for Aquinas, der har afsluttet mindre end to års college kursusarbejde, skal indlæse Aquinas College ansøgning om optagelse.

Studerende med mere end to års kurser eller som har afsluttet en associeret grad skal gælde for WMU College of Engineering og Applied Sciences og skal opfylde indlæggelsesstandarder fastsat af College of Engineering and Applied Sciences for at blive optaget.

Undervisning og omkostninger (2017-2018)

WMU Extended University Program Undervisning for 2016-17 (Efterår / Forår Fuldtid): $ 14.443.20 (baseret på 30 point, $ 481.44 pr kredit time; 2017-18 undervisningsfrist, der skal indstilles Summer 2017)

Program taught in:
Engelsk

See 40 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date