Læs den officielle beskrivelse

Studiet for Miljøvidenskab beskæftiger sig med naturlige og modificerede miljøer og deres samspil med biologiske (herunder humane) systemer. Eleverne får en forståelse af de miljømæssige og økologiske kontekst, herunder positive og negative virkninger, og metoder til at analysere, indbyrdes forhold, og løse disse komplekse systemer. Dette program er designet til at opfylde en lang række akademiske mål.

Associate i Science Transfer grad Mulighed 1 omfatter nogle generelle uddannelser, der kræves af første og andet års studerende og er beregnet til at forberede de studerende, der planlægger at overføre til et universitet i videnskab-relaterede områder. Det vil give de studerende en bred baggrund nødvendig, før du begynder mere specialiserede, øverste division kurser. Studieordningen er ikke beregnet til at opfylde Generelt Uddannelse / Universitet (GER / GUR) krav, men at forberede potentielle overførsel science studerende til at indtaste de statslige universiteter med junior stående, ikke kun i kreditter, men også med forberedelse større / program. At tjene denne grad, skal studerende gennemføre 90-kvartal kreditter i kurser nummererede 100 eller derover (fra godkendt distributionsliste nedenfor), og opfylde særlige distributions- krav. Ikke mere end 25 procent af kredit krav kan tages på et pass / no kredit basis. Eleverne skal være opmærksomme på, at kurser med "pass" kvaliteter ikke kan opfylde kravene i deres store felt. Studerende skal opnå en kumulativ kvotient på 2,0, og tjene et minimum på 24 point, herunder det sidste kvartal i bopæl, på Green River Community College.

Grøn flod

Green River - En leder i universitetets overførsel

Vores 2 + 2 transfer-programmet tilbyder studerende en mulighed for at starte deres fireårige bacheloruddannelse. Programmet overførsel giver kurser svarende til de første to år af en universitetsuddannelse. Studerende kan tage to år på Green River College, derefter overføre til et universitet for at fuldføre deres fire-årig grad.

hvorfor

Vores studerende er optaget til mange top 100 verdens universiteter *, som klassificeret af Shanghai Jiaotong Universitet, herunder:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, Indiana University, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, Seattle University, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, University of Michigan, University of Minnesota, University of Oregon, University of Pennsylvania, University of Southern California, University of Texas i Austin, University of Virginia, University of Washington, University of Wisconsin Washington State University * Bemærk: Optagelse til selektive universiteter er særdeles konkurrencedygtig.

Green River College internationale studerende er blevet optaget på hundredvis af universiteter over hele USA. Eleverne får de kvalifikationer, der er nødvendige for optagelse på Green River og overføre til toppen universiteterne som tredje år juniorer. Optagelse er ikke garanteret, men vores elever har haft stor succes med at få adgang til de bedste universiteter.

Greenriver

Uddannelse Krav

For at opnå en bachelorgrad i USA, skal alle studerende gennemføre specifikke krav til deres store såvel som generelle krav uddannelse, som repræsenterer et fundament af læring i forskellige områder, herunder matematik, Skrivning, Videnskab, samfundsfag og humaniora. Eleverne får frihed til at vælge klasser af deres valg fra generelle kategorier. For eksempel inden for kategorien "Social Science", kan eleverne vælge en af ​​følgende fag: sociologi, psykologi, statskundskab, historie, geografi og andre. Det Humanistiske kategori omfatter: kunst, tale, kommunikation, sprog, musik, filosofi og andre. Videnskab indeholder: kemi, biologi, fysik, astronomi, og andre.

Hvordan virker det?

Over 25 universiteter har tilbudt University Transfer Pathway (UTP) mulighed for enhver studerende, som er optaget til Green River. Garantien gælder ikke for "påvirket" majors. Dette er, hvordan det virker:

1. Anvend på Green River

2. Vælg et universitet - Vælg universitet på listen. Tjek universitetet om ansøgningen. Vælg kun ét universitet. Sørg for, at universitetet, du vælger, har din store.

Du vil modtage universitetet betinget optagelse brev eller erklæring på samme tid, du modtager Green River optagelse brev.

Sample Klasser for Popular Majors:

Kunst / Design:

 • Begyndende Design
 • Tegning
 • Farve og design
 • 3 Dimensional Design
 • Digital Photography
 • Maleri og kunsthistorie
GreenriverStuderende

Green River ved, hvor vigtigt boliger er til succes for en studerende. Dette er grunden til vores boliger personale gå den ekstra mil for at give den bedst mulige oplevelse ved at give en omsorgsfuld, positiv, sikker og støttende amerikansk levende oplevelse.

CAMPUS CORNER LEJLIGHEDER

Oplev traditionel amerikansk college liv på Campus Corner Apartments (CCA)

Studerende nyde en bekvem, på campus placering; komfortable, faciliteter af høj kvalitet; en fremragende studiemiljø; og en mulighed for at blive involveret og få venner i støttende studerende samfund på 340 amerikanske og internationale studerende. Studerende skal være 17 år gammel på tidspunktet for flytning-in.

Fordelene ved at leve på campus:

 • Bor på campus er praktisk!
 • Gåafstand til klassen, bibliotek, fitness center, fitness og Performing Arts Center
 • Community Center, hvor du kan mødes og få venner fra hele verden
 • Masser af on-site studenteraktiviteter
 • Private og gruppe studieområder
 • Let at blive involveret i campus aktiviteter15.81115.81215.813
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Green River College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,900 USD
per år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date