Read the Official Description

Missionen for Environmental Science program på Muskingum Universitet er at udsætte studerende for en plejende og tankevækkende akademisk og forskningserfaring, som vil stimulere en livslang og ægte interesse i forholdet mellem mennesker og det naturlige miljø af jorden.

Student Muligheder

Praktikophold

De seneste praktikophold for Environmental Science studerende omfatter:

NSF sponsoreret Forskning for bachelorer (REU) Programmer - Muskingum studerende har deltaget i en række forskellige REU-programmer på forskellige universiteter, der studerer miljøspørgsmål. Eksempler omfatter en studerende, der studerede på Furman University som en del af deres Basin Forskningsprogram og en anden, der deltog i University of Delaware overvågnings- REU program vandprøver i Chesapeake Bay-området.

Yellowstone National Park - Sommer praktikophold som sæsonmæssige park rangers, med varieret opgaver, der kan omfatte rejseledere trash indsamling, brandvæsenet trail vedligeholdelse og sikkerhedstræning og håndhævelse.

Cuyahoga Valley National Park Association - Field instruktører fører enheder til 4.-8. Klasses elever integrerer global uddannelse, multikulturelle studier, miljøspørgsmål og kunst.

Ohio Division of Wildlife - Muligheder er tilgængelige i både områderne fisk og vildtforvaltning.

Columbus Zoo - Muligheder for at deltage i pasning af dyr og uddannelsesprogrammer.

Colgate-Palmolive tilbyder en Corporate Technology Summer Program for college juniorer og seniorer til at lære inden for en corporate indstilling. Deltagere er ansvarlige for et forskningsprojekt under vejledning og støtte fra en mentor.

Kenny B. Polen ('12) vil deltage i en praktikplads med Institut for Mineralske Råstoffer i Cambridge, Ohio, der starter i september.

forskning

Forskningsmuligheder er tilgængelige via de afdelinger, der udgør det tværfaglige miljøvidenskab større. Biologi, kemi og geologi professorer på Muskingum udføre feltarbejde på The Wilds hele det akademiske år, og især om sommeren. Student forskning i løbet af sommeren er ofte støttet gennem akademiets Summer Muskie Fellows Program. Nogle eksempler på forskningsaktivitet omfatter:

Dr. Danny Ingold (Biologi) arbejder med studerende, der studerer græsarealer fugle på The Wilds. Hans nuværende sommer forskning studerende studerer reden websted troskab blandt jordrugende fugle på The Wilds.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Kemi) og Dr. Toyin Osunsanya (Biologi) har arbejdet på et fælles projekt at bestemme forholdet mellem den kemiske sammensætning af jorden og den deraf følgende bakterielle population af regenereret strip-minerede jord fra Wilds.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Kemi) studerer polymer-katalysator kompositmaterialer, der anvendes i den elektro-oxidation af forurenende stoffer i spildevandsrensning processer. I løbet af sommeren 2005, er hun også arbejder med en aktuel studerende deltager i Muskie Fellows programmet i samarbejde med Muskingum jorden og vandet beskyttes District at analysere vand- og jordprøver fra Salt Creek Watershed.

Dr. Stephen Van Horn (Geologi) arbejder med en anden studerende i Muskie Fellows programmet, studere fordelingen af ​​ostrakoder (en næsten mikroskopisk krebsdyr) på The Wilds. Dr. Van Horn og hans forskerstuderende har også gennemført en undersøgelse af de store ionkoncentrationer i overfladevand på tværs af en sekventielt

Efter endt uddannelse

Karrieremuligheder for Environmental Science Majors

Karriereveje for Environmental Science store selskaber er meget varierede. Mulighederne omfatter, men er ikke begrænset til at arbejde som en miljøkonsulent, der udfører offentlige service i agenturer som Miljøstyrelsen og US Forest Service, der arbejder for en non-profit organisation som Verdensnaturfonden eller The Nature Conservancy, udfører laboratorium analyse af miljøforurening, og miljøuddannelse.

Alternativt kan eleverne vælge at fortsætte deres uddannelse og tjene avancerede grader ved at deltage kandidat eller professionel skole i en række mere specialiserede programmer herunder i miljølovgivningen, teknik, videnskabelig forskning, og økonomi.

Graduate Schools

  • Miami University
  • Ohio University
  • Den Ohio State University
  • Purdue University
  • University of New Hampshire

Mission Statement

Missionen for Environmental Science Program på Muskingum Universitet er at udsætte studerende for en plejende og tankevækkende akademisk og forskningserfaring, som vil stimulere en livslang og ægte interesse i forholdet mellem mennesker og det naturlige miljø af jorden. Dermed vil de studerende udstyres med færdigheder og viden, som vil sætte dem til at søge karriere og lederstillinger i en række miljørelaterede arenaer lige fra økonomi til politik for deres befolkningers liv og naturvidenskab.

Forholdet mellem Environmental Science Program og Muskingum Universitets Missioner

Den plejende og tankevækkende akademisk og forskningserfaring i centrum for Environmental Science Program flugter med universitetets mission at tilbyde kvalitet akademiske programmer inden for de liberale kunst og videnskab. Fokus på forholdet mellem mennesker og det naturlige miljø af jorden bidrager til at udvikle - intellektuelt og socialt - hele mennesker ved at fremme kritisk tænkning, positiv særbehandling, og etisk følsomhed. Den viden, der opnås gennem dette program, der gør det muligt for studerende at søge karriere og lederstillinger i en række miljørelaterede arenaer lige fra økonomi til politik for deres befolkningers liv og naturvidenskab fører til erhvervsrettet produktive, personligt tilfredsstillende, og socialt ansvarlige liv.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Muskingum University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date