Bachelor i erhvervsadministration (top up)

Castelldefels School of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i erhvervsadministration (top up)

Castelldefels School of Social Sciences

Den BBA (Bachelor of Business Administration) Er en fokuseret business-grad færdiggørelse program, der udvikler en grundig forståelse af erhvervslivet i sine mangfoldige aspekter. Den er ideel til kandidater med praktisk erfaring, som ikke har de relevante akademiske kvalifikationer med det formål at opnå dem ved at udvide og formalisere viden inden for de forskellige erhvervsområder. Programmet er stærkt orienteret mod praktisk anvendelse, snarere end teori. Det er en kombination af akademisk indhold, der er tilpasset den erfarne arbejds professionelle, kombineret med omfattende akademisk og industriel eksponering.

Hvorfor studere Bachelor of Business Administration i CSSS?

CSSS er i den kosmopolitiske hovedstad i Spaniens Catalonien og en af ​​de mest kulturelt rige byer i Barcelona. Det er fortryllende badeby med grænseløs dynamisk og venlig atmosfære. Vi er et innovativt og fremadrettet college, der fokuserer på at udvikle og tilføre værdi til eleverne karriere globalt. Collegeet har sine foredragsholdere, der er ledende tænkere og vellykkede fagfolk inden for deres område, og tilbyder en bred vifte af grader på både bachelor- og postgraduate-niveau og giver tilsyn til studerende, der driver ph.d.-forskning. Vi tilbyder studerende med fremragende akademiske, biblioteker, indkvartering, karriere, støttetjenester og sociale faciliteter. Vores essens mission er at yde den højeste uddannelsesstandard.

Målsætninger

I slutningen af ​​dette BBA-program vil de studerende erhverve:

 1. Et højt niveau af kommunikation og interpersonelle færdigheder til systematisk at indsamle proces og formidle data, information og viden på en informativ og overbevisende måde til en bred vifte af publikum ved hjælp af mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation.
 2. Unikke kritiske analyseværdier til at dechiffrere en række forretningsproblemer og -problemer for at opnå de bedste beslutninger ved at afbalancere kvalitative og kvantitative vurderinger ved hjælp af systematisk tænkning, anvendelse og tilpasning af teoretiske rammer til et udvalg af dynamiske indenlandske og globale forretnings- og managementforhold.
 3. En bredere oversigt over erhvervslivet og ledelsen, der tager højde for og inkorporerer nødvendigheden af ​​virksomhedernes, etiske, sociale og kulturelle mangfoldighed og ansvar samt virksomhedsledelse i en stræben efter bæredygtige forretnings- og managementpraksis, der benchmarker globale standarder.
 4. Beskriv betydningen af ​​begrebet tidsværdi af penge ved at gøre sig bekendt med begreberne livrente, sammensatte livrenter, nutidsværdi af livrenter og perpetuiteter.
 5. Evaluere de faktorer, der påvirker implementeringen af ​​et produkt, pris, distribution og markedsføringskommunikationsmix på ikke-hjemmemarkeder.

Undervisningsmetoder

UITM i partnerskab med CSSS benytter forskellige teknologier til at lette kursusudlevering. Den nyeste teknologi sikrer, at de studerende opnår de bedste læringsresultater. En integration af e-leveringsværktøjer gør det muligt for eleverne at få adgang til kursusmaterialer, forskningsbiblioteker, diskussionsfora, kursuskalender, chatrum, opgaveindlæg, kursusmeddelelser og studiebøger.

Modul Oversigt

CSSS tilbyder denne afsluttende års grad afslutning Bachelor of Business Administration grad forbereder eleverne til bredere ledelsesansvar fra et globaliseringsperspektiv.

Tabel 2.2: Programstruktur og kursuskreditter til BBA-finaleprogram

Kursus ECTS
BBA401 Finansiel ledelse 6
BBA402 International Business Management 6
BBA403 International Marketing Strategies 6
BBA404 Management Information Systems 6
BBA405 Elektronisk Virksomhed 6
BBA406 Administration af organisatoriske ændringer og udviklinger 6
BBA407 Business Research 6
BBA408 Human Resource Training og Development 6
BBA409 Projektpapir og casestudie 12
TOTAL 60

Adgangskrav

CSSS hilser kvalificerede ansøgere velkommen uden forskelsbehandling i forhold til deres køn, alder, kulturelle, etniske, religiøse og raciale baggrunde.

 • Adgang til CSSS fastsætter minimumskriterier, der er designet til at identificere ansøgere, der har et godt akademisk potentiale, og som viser kreativitet, kritisk tænkning, sociale og moralske værdier, beviser for engelsk sprogfærdighed og stærk motivation.

EU / Ikke-EU eller International

 • Videregående skole eller afsluttet Et niveau
<li>F&aelig;rdigheder i engelsk</li>


Ældre Ansøger

 • Hvis du har relevante kvalifikationer eller erhvervserfaring, kan akademisk kredit blive tildelt til dit CSSS studieprogram. For yderligere information, send venligst email til vores kursuskoordinator admissions@csss.es

Engelsk sprogkrav

 • Du skal have kompetence på engelsk til at studere hos os. Det mest almindeligt anerkendte bevis på engelskspråklige evner er IELTS 5.5 (med mindst 5,0 i alle komponenter).
<li>Hvis du ikke opfylder vores minimale engelsksproglige krav, skal den studerende tage <strong>CSSS online engelsk test</strong></li>


For yderligere information besøg venligst din kursuskoordinator admissions@csss.es

* For at imødekomme vores krav om optagelse er det altid efter programkoordinatorens skøn

Gebyrer og tilskud

Gebyrer

EU

Ansøgningsgebyrer (refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO

Undervisningsgebyrer for programmet: 4.000 EURO

Ikke-EU

Ansøgningsgebyrer (refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO

Undervisningsgebyrer for programmet: 5.500 EURO

* Betalingsplaner er tilgængelige. Kontakt venligst CSSS Administrationsafdeling for yderligere oplysninger.

Grant

Studerende er berettiget til at ansøge om tilskuddet, hvis de er blevet tilbudt et sted at studere på et fuldtids kursus på Castelldefels Sociale Skole i Barcelona;

Meritbaserede tilskud

Åben til: Baseret primært på karakterer belønner akademiske stipendier studerende med stærk akademisk præstation. Kandidater skal også beskrive, hvordan den akademiske fortjeneste og faglige succes har givet dem ledelsespotentiale.

Behovsbaserede tilskud

Behovsbaserede stipendier tildeles på baggrund af elevens eller deres forældres økonomiske baggrund. Disse behovsbaserede stipendier er designet til at hjælpe med studier, når elever eller deres værger ikke har råd til undervisning og gebyrer.

Kvinder i erhvervslivet

Der har været store fremskridt med at overbygge kløften mellem lige rettigheder for mænd og kvinder - men vi har stadig en vej. Kvinders i erhvervstilskud er til kvindelige ansøgere, der har erfaring med arbejde eller praktik eller har ledet et hold i et internationalt miljø. Til dette stipendium søger CSSS kvindelige ledere, der har erfaring og forstå dagens globale arbejdsmiljø.

Akkrediteret handicapstilskud

Akkrediteret handicapstøtte er en skønsmæssig fond, der har til formål at hjælpe studerende med handicap, der ikke er berettiget til lovpligtig finansiering.

Vælg venligst dit stipendium og send det fulde tilsvarende ansøgningsskema til din admissionsofficer eller på admissions@csss.es med resten af ​​de dokumenter, der kræves til optagelse. Medtag venligst også:

 • En kopi af dit nyeste CV eller give os en kort historie om dine tidligere ansættelser eller praktikophold / praktikophold.


Vedhæft venligst alle relevante bilag til at styrke din ansøgning (fx jobreferencer, professorreferencer, transkripsioner). Alle referencer og enhver dokumentation skal sendes som en del af din fulde ansøgning.

Career Services

Karriereydelser hjælper eleverne med at udforske karrierevejledninger og yde støtte gennem en lang række tjenester og ressourcer, der omfatter

Genoptag og assistance med brevpapir

CSSS hjælper med at guide igennem, hvordan man opretter et skarpt CV og et individualiseret følgebrev, der udtrykker din interesse for praktikopholdet eller det fremtidige job.

Mock Interviews

For mange studerende føler de interview som forhør og har angst, men interview er intet end en fælles udveksling af oplysningerne. CSSS giver mock-interview som mulighed for at lære om jobbet og arbejdsgiveren og være sikker. CSSS har støttet elever ved at arrangere følgende

 • forberedelse
<li> Sessionen</li> <li> Feedbacken</li>

Karrieremesser og netværk

CSSS organiserer så mange karrieremesser og opmuntre eleverne til at deltage i fair sessions, da dette giver dem mulighed for praktikophold, job og udvikle gode netværk. Studerende kan få gavn af information, rådgivning og lette deres jobsøgning.

graduate Praktik

CSSS Academic Internship Agreement giver eleverne mulighed for at praktisere som en grundlæggende del af studiet, hvilket kan være yderst gavnligt.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Juni 2019
Duration
Varighed
12 måneder
Fuldtid
Price
Pris
4,000 EUR
EU-studerende; € 5.500 Ikke-EU / International studerende
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juni 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen