Bachelor i erhvervslivet informationsteknologi

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i erhvervslivet informationsteknologi

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Det Kandidatuddannelsen i Business Information Technology giver de studerende med praktiske faglige virksomhed it-færdigheder kombineret med en omfattende teoretisk grundlag.

Vi tilbyder vores studerende kurser på de mest interessante områder af den nuværende IT-uddannelse. Områderne er: Digitale tjenester Software, ikt-infrastrukturer og it-sikkerhed, og Forretningsudvikling og Forretning it-løsninger.

Desuden studier omfatter typisk indhold og praktisk anvendelse arrangeret i samarbejde med partnering IT og andre virksomheder. Dette samarbejde med både lokale og internationale virksomheder er en integreret del af programmet, og gør det muligt for eleverne at lære de færdigheder og erhverve den erfaring til at arbejde i multikulturelle teams og på multinationale projekter.

Karriere planer, der omfatter udvikling af iværksætterånd, og salg og service evner er stærkt understøttet. Desuden tilbyder programmet generelle kurser forbedrer andre færdigheder, der kræves for en vellykket arbejde i et erhvervsklima Disse færdigheder er relateret til områder såsom teamwork, kommunikation, og evnen til at arbejde selvstændigt.

Fra studerende til iværksætter - Konstantinos Karatsevidis, grundlægger og CEO for Eva-Tech Oy

Når Konstantinos Karatsevidis indledte sine studier ved Haaga-Helia, havde han ingen planer om at starte sin egen virksomhed. Men livet tog en overraskende drejning til det græsk-ukrainske studerende: Konstantinos nu kører sit eget selskab, der foretager intelligente enheder sammen med sine studier.

Konstantinos har haft en interesse i IT og forretning siden han gik i skole i Ukraine. Efter gymnasiet, besluttede han at kigge efter en undersøgelse sted i udlandet. Han var blevet interesseret i Finland siden besøger landet som barn. Finsk mytologi var ikke det eneste, der fangede hans fantasi.

"Finland og uddannelsessystemet finske nyde et godt ry i Ukraine, selv om jeg overveje andre muligheder, også. I sidste ende valgte jeg Finland og Haaga-Helia grund af dette renommé, "siger Konstantinos.

Key Learning Outcomes programmets

BIT program giver studerende med teoretisk og praktisk viden, der kræves for at operere på IKT-området. Programmet arbejder i tæt samarbejde med erhvervslivet, og nogle af kurserne er lavet af gæstelærere. Undersøgelser har generelle færdigheder, der er nødvendige i ekspert opgaver såsom samarbejde og kommunikationsevner, initiativ og evne til at arbejde selvstændigt. Kandidater af BIT program arbejder i øjeblikket på flere områder i Finland og i udlandet.

En BBA fra Business Information Technology Programme

  • er i stand til at arbejde enten i IKT brugerorganisationer eller i IKT servicevirksomheder som en ekspert på hendes / hans felt
  • styrer den samlede udviklingsproces af IKT-systemer og er i stand til at arbejde effektivt i sit felt, hvor mere præcis on-line information er indsamlet fra forskellige steder og udstyr
  • kan deltage i erhvervslivet procesudvikling og kan støtte beslutningstagerne til at gøre begrundede beslutninger vedrørende pakket program udvælgelse, implementering og anvendelse
  • kender en bred vifte af web og mobile udviklingsmiljøer og teknologier, herunder databaseværktøjer, både proprietære og open source
  • er i stand til at blive en privat entreprenør
  • kan operere både på finsk og engelsk.

Ud over den brede viden om programmer og forretningsapplikationer, kan studerende vælge mellem to forskellige studier stier til specialisering.

  • Web Application Developer
  • Virksomheden IT-konsulent

Professionel vækst

Professionel vækst af en BIT studerende er opmuntret af ned-til-jord opgaver, tæt samarbejde med erhvervslivet og praktik. Bunden af ​​en it-professionelle er bygget i de første semestre med obligatoriske kurser. I den sidste del af graden, vil de studerende uddybe deres viden om deres valgte specialisering samt studieforløb af deres valg.

årlige temaer

Personlig Udvikling af en BIT studerende kan opdeles i 6 kategorier i henhold til niveauet af IT-viden. Undersøgelser starter med en generel introduktion til programmer og forretningsapplikationer. Programmeringen er også introduceret til de studerende. Som knowhow af studerende bliver dybere, er flere applikationer og programmer ved at blive indført. 5. semester er dedikeret til praktik foretages enten i Finland eller i udlandet. Efter et kig til arbejdslivet, er studerende opfordres til at vælge deres gratis-choise kurser og gøre deres specialisering studier.

Undervisningen 8500 E
Student indkvartering (inkl. Vand og elektricitet) 300 E / måned
Mad 150-250 E / måned
Transport 50 E / måned
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
8,500 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen